Şimdi Ara

Acil toplanma alanı nasıl sorgulanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İstanbul’da meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremin ardından vatandaşlar, daha büyük deprem olma ihtimali nedeniyle tedirginlik yaşıyor. Acil durum olması durumunda toplanılacak acil toplanma alanlarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu alanların listesine e-Devlet’ten ulaşabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Depremde hayat kurtaracak mobil uygulamalar



    Acil toplanma yerleri nerelerde?



    Acil durum toplanma alanlarını sorgulamak için E-devlet’te arana alanına “Acil Toplanma Alanı Sorgulama” diye yazarak AFAD’ın Acil Toplanma Alanı Sorgulama servisine ulaşabilirsiniz. İl, ilçe, mahalle ve sokak bilgilerini doldurduğunuzda en yakın toplanma noktası, harita üzerinde kırmızı renkte gösteriliyor.



    Acil Toplanma Alanı Sorgulama sayfası










  • Birkez daha gördük ki Allah korusun büyük bir deprem olsa milyonlarca insan hiç yere ölecek. Ne toplanma alanı var, ne afet anında iletişim kuracağımız bir altyapımız. Değil İstanbul'da sabaha karşı saat 3 e kadar bile Antalya'da Türk Telekom hatlar çalışmadı. Gerçi satarsan elin arabına oda içini boşaltıp bırakır gider sonra yine olan millete olur.
  • O yerlerde neler var ? Vatandas her yil teftis yapabilecek mi ? Yoksa TBMM in siginaklarindaki calinan bakir kablolar dahil bircok sey gibi nede olsa yuzeysel kimse aklina gelmiyor mu diyecekler ?

  • Kendi mahallemde 85 bin kişi için 1000 kişinin bile sığamayacağı bir park toplanma alanı olarak seçilmiş. Yani toplanma alanı hayal. Büyük bir depremde herkes kendi başının çaresine bakacak önlemi almalı. Ne yazık ki kimse bizi kurtarmaya gelmeyecek. Şimdiden buna hazır olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 27 Eylül 2019; 20:22:39 >
  • Sorgulamaya gerek yok, herkes avmleri biliyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplanma yerimiz mezarlıklar maalesef...



    Bu kafayla bu ülke vatandaşlarına az bile...

  • Yahu bakana sordular deprem sonrasında İstanbul'da insanlar nerede toplanacak diye, bakan da gizli bilgi dedi ya unuttunuz mu?

  • Birkez daha gördük ki Allah korusun büyük bir deprem olsa milyonlarca insan hiç yere ölecek. Ne toplanma alanı var, ne afet anında iletişim kuracağımız bir altyapımız. Değil İstanbul'da sabaha karşı saat 3 e kadar bile Antalya'da Türk Telekom hatlar çalışmadı. Gerçi satarsan elin arabına oda içini boşaltıp bırakır gider sonra yine olan millete olur.

  • Askeri sığınağımız dahi yok vatandaşa yapmayı hiç akıl etmezler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 Japonya depreminde camdan atlayıp tek ölen kişi olan Türk. CHP camileri ahıra çevirdi diyen cahil eğitimsiz bilinçsiz insanlar varlığını sürdürdükçe daha çok yazılıp çizilir.

    Ayet ne diyordu Sarsılmayasınız veya çalkalanmayın diye dağları yarattık. ?? Keşke bildiricisi söyleseydi de yaratmasaydı. Çalkalanıyoruz....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmclskn -- 29 Eylül 2019; 7:59:33 >
  • İki arabanın sığacak alanı toplanma alanı ilan ediyorlar yanında kocamandan binalar benzinlik toplanma alanı oluyor bir patlasa bişey olsa insanlar yine ölecek. Toplanma alanı dediğin yer acil müdahale yapılacak, çadır kurulacak yere denir. Ayakta beklediğin yere toplanma alanı denmez saçma sapan konuşuyorlar. On binlerce toplanma alanı varmış, bu mantıkla bırak on binlerce milyonlarca var. Oturduğum mahallenin 32 bin nüfusa sahip 2 tane parkı var ve hiçbir şekilde bu 2 parkada insanlar sığmaz. O büyük deprem bu hükümetin zamanında olursa vay hallerine diyorum allah yardımcıları olsun. 2023, 2071 vizyonu falan hayal olur. Dua etsinler de kendi dönemlerinde bu deprem olmasın Ekrem başkanın dediği gibi inşallah deprem geç gelirde yeterince hazırlık yapılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 28 Eylül 2019; 14:0:50 >
  • Herhangi bir AVM'ye gidilecek, ne yapılacak başka? 470 küsur toplanma alanından kala kala 77 tane mi ne kalmış...

    Deprem vergileriyle duble yol, acil toplanma alanlarına avm, eyt maşşallah bre!
  • Bu kadar kasmaya gerek yok. Google Maps uygulamasını açın ve AVM yazın bulursunuz.

  • Sanki tek mesele acil toplanma yeriymiş gibi konuşuluyor. Boş konuşmalar resmen, asıl mesele atlanıyor, çünkü kimsenin işine gelmiyor bunu konuşmak. Kentsel dönüşüm denilince hep bir ağızdan "istemezük" diye hep bir ağızdan koroya başlanıyor, sonra da toplanma yerimiz yok diye ağlaşılıyor. Deprem sonrası bina altında kaldıktan sonra toplanma yerin olsa ki nolacak? Saçma sapan inşaat ve toki düşmanlığı yapmak aklı başında muhaliflik sayılıyor ülkede malesef.


  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • titreme geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.