Şimdi Ara

Sony artık PlayStation konsol ve aksesuarlarını kendisi de satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, PlayStation ürünlerini doğrudan müşterilerine satarak diğer çevrimiçi perakendecilerle rekabet etmek istiyor. Ancak çeşitli avantajlarının yanı sıra, fiyatlar konusunda başta Amazon olmak üzere diğer şirketlerle rekabet edemeyeceği belirtiliyor.
     

    Fiyatları yüksek

    Sony geçtiğimiz Çarşamba günü PS Direct adını verdiği yeni bir çevrimiçi mağaza açtı. Hizmet ne yazık ki şu an sadece ABD müşterilerine açık durumda. PS Direct mağazasında PlayStation konsolları, oyun kumandası, aksesuarlar ve oyunlar yer alıyor. Şirket ayrıca fiziksel oyunların satışını da yapacağını açıkladı. Şimdilik satışa sunulan 18 oyun arasında  God of War 3: Remastered, Bloodborne ve Horizon Zero Dawn gibi seçenekler mevcut.
    Sitede hızlı bir gezinti PS Direct'in fiyat konusunda diğer çevrimiçi perakendecilerle rekabetçi olmadığını ortaya koyuyor. Örneğin Sony'nin sitesinde satışa sunulan 400 dolarlık 1TB PS4 Pro, Amazon'da 367 dolardan satılıyor. Ancak Sony'nin müşterilerine özel kampanyalar düzenlediğini de belirtmemiz gerek. PS Direct'in hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil.
      







  • amazan kendi ürünlerini daha ucuza satabiliyorken bunlar neden fiyatı yüksek tutuyor onu anlamadım
  • Umarım artık ucuza alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 27 Eylül 2019; 17:55:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye ps store'da oyunları bölge kilitli yapıp ucuzlattıklarını da görebilsek keşke...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktılar diğer sektörelerde çuvallıyorlar, para kazandıran yere yatırım yapalım dediler. Halbuki arge'de başarılı olsalardı, materyal sağlamlık noktasında vaio ve xperia kadar taş aletler yoktu. Ama teknoloji açısından zamanın gerisinde kaldılar.


    Sony açısından mantıklı karar. Birgün Xperia ve Vaio'yu tekrar sahalarda görmek temennisi ile, iyi ürün çıkarsınlar yeter ki gönül bağımız var destekleriz.

    Sony artık PlayStation konsol ve aksesuarlarını kendisi de satacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 27 Eylül 2019; 21:25:56 >




  • Çok geç kalınmış bir hamle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps tr nin öyle bir derdi yok. Tek dertleri ve gayeleri yutupır çağırıp 480 liraya sattıkları oyunu oynatıp, uygun fiyata alabilirsiniz demeleri. Mustafa Yiğit gitti diye sevindik, şimdi bizi takacak kişi kim onu bile bilmiyoruz. Ne paralar dönüyordur be. Yazıklar olsun milleti düşünmeyen bu pis zihniyete. Senin kurdan haberin var mı diyenler olacak. 70 euro onlar için vergili, karı konulmuş bir fiyat. Biz niye 70 e alıp 80 e satıyoruz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e-ticarette amazonu karşısına alırsa iki şey olur 1-amazon alır bütün psleri gider ucuza kendi ortamında satar sonynin sistemini bitirir 2- kendi pazar yerinde pse ait 3. parti çöp satmaz sattırmaz orjinal parça alan zenginler gider sonye bir tek konsol orjinal onun dışında kolu bozulan kablosu bozulan yada her hangi bir aksesuarı orjinal alan kaç kişi var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.