Şimdi Ara

Streamlabs geliştiricisi Logitech tarafından satın alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılık segmenti gerek oyun olsun gerek ana akım olsun her yaştan insanın ilgi gösterdiği bir yer haline geldi ve gelirlerini de her yıl katlayarak arttırıyor. Oyun donanımları üreticilerinin de yavaş yavaş bu alana yatırım yapmaya başladığını görüyoruz.


    Streamlabs nedir?


    Geçtiğimiz yıl Corsair’in özelleştirilmiş yayıncı panelleri üreten Elgato’yu satın almasının ardından Logitech de yazılım tarafında önemli bir girişimi satın aldı. Popüler Streamlabs OBS yazılımının geliştiricisi artık Logitech saflarında.


    Ayrıca Bkz.Gelecek iPhone modellerindeki Apple logosu bildirim için kullanılabilir

    ABD menşeli olan Streamlabs, yayıncıların Twitch veya YouTube gibi platformlara kolay bir şekilde yayın yapabilmesi için yazılım araçları sunmaktaydı. Oyun esnasında tek bir pencerede sohbet ekranının veya yayın ekranının bir araya getirilmesi gibi avantajlar bu uygulamada yer alıyordu.


    Logitech’in girişimi satın almak için 29 milyon dolarlık hisse senedi ve eğer sonraki yıllar içerisinde başarı grafiği yükselirse 89 milyon dolara kadar da nakit ödemeyi kabul etti. Satın alımın yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.


    Bu alanda Streamlabs önemli bir paya sahip. Twitch de geçtiğimiz ay benzer bir yazılımı kullanıma sunmuştu ancak Streamlabs daha fazla tercih ediliyor. Logitech bu anlamda bir adım öne geçmiş oldu.


     







  • Streamlabs deckli logitech klavye hmmm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuza gitmiş. Neredeyse bütün yayıncıların olmazsa olmazıydı. Logitech entegreli yeni versiyon SLOBS çıkarırlar yakında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 27 Eylül 2019; 20:45:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech piyasayi iyi takib ediyo, blue mikrofon úreticisini aldi, streamlabsi aldi hadi bakalim logi durmak yok yola devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.