Şimdi Ara

Marvel Sinematik Evreni'nin yaratıcısından Star Wars filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel Sinematik Evreni'nin yaratıcısından Star Wars filmi geliyor
    Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, yeni bir Star Wars filmi için hazırlıklara resmen başladı. The Hollywood Reporter tarafından bildirilen habere göre Feige'nin yeni filmi, The Return of Jedi sonrası için planlanan yeni Star Wars projelerinin bir parçası olacak.

    Kevin Feige bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni'nin son 10 yıl içerisinde yakaladığı inanılmaz başarının arkasındaki isim olarak gösteriliyor. Feige, toplam 23 Marvel filminin her birinde yapımcı olarak görev yaptı ve sinematik evreninin gidişatını belirleyen isim oldu. Disney şimdi müthiş bir başarıya ulaşan ünlü yapımcıyı bir Star Wars filmiyle ödüllendiriyor gibi.

    Ayrıca Bkz.Marvel, yeni 'Blade' projesini resmen duyurdu
    Kevin Feige'nin Star Wars filmiyle ilgili şu an için hiçbir detay verilmedi. Disney'in The Return of Jedi sonrası için iki farklı üçleme film üzerinde çalıştığını biliyorduk. Bu üçlemelerden birisi Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi), diğeri ise David Benioff-Dan Weiss (Game of Thrones) ikilisi tarafından hazırlanacak. Kevin Feige'nin yeni filmi ise bu filmlerden bağımsız olacak.

    Kevin Feige Star Wars filmi haricinde şu anda Blade, Captain Marvel 2, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Thor: Love and Thunder gibi filmler üzerinde de çalışıyor. Ayrıca Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri de yine Feige'nin yapımcılığı altında hazırlanacak.







  • ne başarısı bu hiç anlayamıyorum topu topu 2 3 film güzeldi gerisi çerezlik cgi.

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    23 filmde toplam 22,5 milyar dolar gişe hasılatı elde edilmiş. Film başına neredeyse 1 milyar dolar yapıyor. Sinema tarihinin belki de en başarılı işi.

  • Birader nerdün birini koyun filmi başına her detayından tut hikayenin her açısına zenginlik katsın. Her neslin bir Michael Bay'i olmak zorunda ve her dönem biz bunu çekmek zorunda mıyız? Boomerların dönemi bir bitmedi bitse de gerçi zoomerları çekiyor olacağız. Elma ağacının dibine düşer...

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Hasilat basarisi ne basarisi olacak. Yapimci parasina bakar.

  • :( ayağa düşürdünüz ya

  • yeni filme karşı değilim ama star wars serisi bu hale getirilmemeliydi.

  • Star wars evreninde Sithler ve Jediler arasında geçen bir öykü olsa güzel olabilir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.