Slm. Geçen hafta Siemens SE24E232TR modelini aldım. Candoğan'ın yorumları da etkili oldu. Kesinlikle çok iyi bir bulaşık makinesi. Özellikleri size yetecek ve artacaktır. Biz sorunsuz kullanıyoruz. İhtiyaçlarınızı fazlasıyla giderecektir. Bir de fırın tepsilerini ve izgaralarını da sonradan alacağınız bir püskürtme fıskıyesi parçasıyla yıkayabiliyorsunuz. Üst sepeti çıkarmanız ve parçayı orta kısımdaki yerine takmanız yeterli olacaktır. Alacaksanız alın bu modeli ve rahat edin. Bu parçayı henüz ben de almadım. En kısa sürede almayı düşünüyorum. Hoşçakalın.
Bazı arkadaşlar gereksiz desede adı farklı modelerde başka başka olsada duşlama ,ıslatma gibi olan program gereklidir,niyemi, bulaşık makineleri hemen dolmuyor ve bazen 1-2 gün bulaşıklar içinde kalıyor ve kuruyor buda temizleme açısından sorun oluşturabilir,halbuki bulaşıkları ekledikten sonra ıslatma programını çalıştırsak bulaşıklar için daha iyidir bu enenmiştir,ve çok su,elektrik çeken bir program degildir bu.
Slm. Geçen hafta Siemens SE24E232TR modelini aldım. Candoğan'ın yorumları da etkili oldu. Kesinlikle çok iyi bir bulaşık makinesi. Özellikleri size yetecek ve artacaktır. Biz sorunsuz kullanıyoruz. İhtiyaçlarınızı fazlasıyla giderecektir. Bir de fırın tepsilerini ve izgaralarını da sonradan alacağınız bir püskürtme fıskıyesi parçasıyla yıkayabiliyorsunuz. Üst sepeti çıkarmanız ve parçayı orta kısımdaki yerine takmanız yeterli olacaktır. Alacaksanız alın bu modeli ve rahat edin. Bu parçayı henüz ben de almadım. En kısa sürede almayı düşünüyorum. Hoşçakalın.
Hayırlısı olsun en iyi bulaşık makinesi markalarından birini almışsınız.
Bazı arkadaşlar gereksiz desede adı farklı modelerde başka başka olsada duşlama ,ıslatma gibi olan program gereklidir,niyemi, bulaşık makineleri hemen dolmuyor ve bazen 1-2 gün bulaşıklar içinde kalıyor ve kuruyor buda temizleme açısından sorun oluşturabilir,halbuki bulaşıkları ekledikten sonra ıslatma programını çalıştırsak bulaşıklar için daha iyidir bu enenmiştir,ve çok su,elektrik çeken bir program degildir bu.
Dediğiniz gibi programın işlevi bu.Ama ben kullanışlı olmadığını düşünüyorum.Bizde bulaşıklar makinede 2-3 gün bekler.Makineyi açtığımda ise hepsi temiz çıkıyor.Yani duşlama programı olmadan da temizleniyor.Bendeki makinede duşlama programı yok zaten,eski makinemizde de 1 kez olsun kullanmadık. Bir de 2 programlı modelde 2 programdan herhangi biri seçildikten 2-3dk sonra reset yapılırsa duşlama programı uygulanmış olur.Arada bu şekilde de kullanılabilir. Bir de dediğiniz gibi su-elektrik tüketimi oldukça düşük bu programda.0,05-0,1 kw'h elektrik 4-5lt su harcar.
Dediğiniz gibi programın işlevi bu.Ama ben kullanışlı olmadığını düşünüyorum.Bizde bulaşıklar makinede 2-3 gün bekler.Makineyi açtığımda ise hepsi temiz çıkıyor.Yani duşlama programı olmadan da temizleniyor.Bendeki makinede duşlama programı yok zaten,eski makinemizde de 1 kez olsun kullanmadık. Bir de 2 programlı modelde 2 programdan herhangi biri seçildikten 2-3dk sonra reset yapılırsa duşlama programı uygulanmış olur.Arada bu şekilde de kullanılabilir. Bir de dediğiniz gibi su-elektrik tüketimi oldukça düşük bu programda.0,05-0,1 kw'h elektrik 4-5lt su harcar.
Ben senelerdir duşlama pogramını kulanırım ve çok memnunum,ha diger şekilde çalıştırınca kirlimi çıkıyor hayır ama burada şuda var,eger duşlama programını kullanırsak 60 derece yerine 50-55 dereceyi kullanarakta daha iyi sonuç elde ediyoruz,zaman elektrik faktörlerini öne çıkarmak için,dediginiz gibi kullanıma baglı,benn kullanılmasından yanayım aynı gün içinde yıkanacaksa tabii kullanılmasın.
valla o zamanm bize tek alternatif olarak profilo kalıyor siemens daha güzel tabi ki ama arada 250 ytl fiyat farkı var ve bu fark benim için önemli bir fark o yüzden bu profilo 2001 en mantıklı olarak bana göre alınacak makina gibime geliyor candoğan hocam bilmem yanılıyormuyum.
Merhaba arkadaşlar Bede bir bulaşık makinası almayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok ve internetden araştırmaya karar verdim, ve bu forma ulaştım. Beko Bulaşık Makinası bekoya baktım iyi gibi arkadaşlar ( Fiziksel olarak ) :) Arkadaşlar birde sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi alamak istiyorum ( Tercihim Ekonomik ve kullanışlı olmasıdır )
Bekoyu çoktan unuttum sizin sayenizde, şimdi Electrolux,Siemens,Bosch'u incelemeye başladım bile bir karara varınca sizlere yine danışacağım arkadaşlar vermiş olduğunuz öneriler için çok teşekkürler Saygılar
arkadaşlar aileme bir bulaşık makinesi almam gerekiyor fiyatı maksimum 500en fazlada550 ye kadar çıkabilirim benim işimi3/4programlı bişey gorur sanırım.İnternet fiyatlarıyla peşin alımda bayiden alacağımız fiyat arsında çok fark olurmu sizce parayı peşin vermeyi düşünüyorumda..cevabınız için şimdiden teşekkürler...saygılar
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
valla o zamanm bize tek alternatif olarak profilo kalıyor siemens daha güzel tabi ki ama arada 250 ytl fiyat farkı var ve bu fark benim için önemli bir fark o yüzden bu profilo 2001 en mantıklı olarak bana göre alınacak makina gibime geliyor candoğan hocam bilmem yanılıyormuyum.
İçiniz rahat alabilirsiniz.En iyi 2 programlı makinedir. Ucuz olmasının nedeni düşük kalite değil az donanımlı olması.
quote:
Orjinalden alıntı: enteresavar arkadaşlar aileme bir bulaşık makinesi almam gerekiyor fiyatı maksimum 500en fazlada550 ye kadar çıkabilirim benim işimi3/4programlı bişey gorur sanırım.İnternet fiyatlarıyla peşin alımda bayiden alacağımız fiyat arsında çok fark olurmu sizce parayı peşin vermeyi düşünüyorumda..cevabınız için şimdiden teşekkürler...saygılar