Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.331
Cevap
189
Favori
2.575.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600-650 TL bütçe ile alınabilecek en iyi bulaşık makinesi tavsiyesi konusunda yardımcı olabilirmsiniz ? 2 programlı olsa bile yeterli.Önemli olan elektrik sarfiyatı ve su tüketimi az olması benim için yeterlidir.Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedo

600-650 TL bütçe ile alınabilecek en iyi bulaşık makinesi tavsiyesi konusunda yardımcı olabilirmsiniz ? 2 programlı olsa bile yeterli.Önemli olan elektrik sarfiyatı ve su tüketimi az olması benim için yeterlidir.Teşekkür ederim...

Nakit alacaksanız 690TL olan bu cihazı öneririm. Bütçeyi biraz daha artırmaya değer.

600-650 arasına da ideali bu olur

• Candogan62 size bir sorum var da.Teyzemin bulaşık makinesi 4420 model arçelik'in kapısını kapatırken kapak sağ üst köşeye sürtüyor ve üst sepeti öne çektiğimizde makineyi sepetten salladığın zaman gırıç gıç diye ses geliyor sanki böye vidaları oynamış gibi yani makiyeyi üst köşelerden salladığın zaman makinenin yan kısımları oyunuyor.Bu neden kaynaklıdır.Acaba makinenin miladımı doldu.Ayrıca makinenin kapağındaki menteşelerin kısımlarında sağ ve sol üst köşelerde paslanmalar var dana önce üstünde ocak vardı acaba bundan mı?Şimdiden teşekkürler.
  • candogan62 arkadaşım;
    anneme bulaşık mak. lazım ben evime bütün beyazeşyaları siemens aldığım için mutluyum. annemler ise hepsini arçelik aldı özellikle bulaşık çok sorun çıkardı.
    ben siemens önerdim
    iyi yıkasın iz leke bırakmasın digital ekran vs. önemli değil

bosch SGS23E02EU önerirmisiniz 675TL fiyatı.

bütçe 750-800 gibi. bu bütçe aralığında ankastre siemens bosch bulunabilirmi?

siemenstede SE22E230EU modeli var 600TL fiyatı

bu dediklerim doğrultuda hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 27 Mayıs 2010; 11:14:28 >

• Merhabalar. 700-800 gibi bir bütçeyle ankastre cihaz sahibi olmak mümkün değil.

Verdiğiniz modeller Profilo'da BM2001E olarak geçiyor ve fiyatı 450TL'ye kadar bulmak mümkün.

Bana sorarsanız 730TL'ye BM4223 modeli alınabilir. Siemens SE24E250TR ve Bosch SGS45E02TR modellerinin muadilidir. Sadece auto 3in1 tablet tanıma ve üst sepette katlanabilen tabaklık yoktur. Bu iki özellik haricinde %100 aynı makinedir ve 150-200TL kadar daha ucuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: wedo

600-650 TL bütçe ile alınabilecek en iyi bulaşık makinesi tavsiyesi konusunda yardımcı olabilirmsiniz ? 2 programlı olsa bile yeterli.Önemli olan elektrik sarfiyatı ve su tüketimi az olması benim için yeterlidir.Teşekkür ederim...

Nakit alacaksanız 690TL olan bu cihazı öneririm. Bütçeyi biraz daha artırmaya değer.

600-650 arasına da ideali bu olur

candogan bey bilgiler için teşekkür ederim.Son bi sorum olacak . Arçelik 6230 H modelinde kampanya var. 700 TL bu ürüne verilebilir mi ?

• Tavsiye etmem. Konunun ilk sayfalarında Arçelik bulaşık makinesinin neden tercih edilecek bir ürün olmadığını detaylı açıklamıştım. 700TL ona vermektense 730TL verip üst model Profilo BM4223 sahibi olunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber11

Candogan62 size bir sorum var da.Teyzemin bulaşık makinesi 4420 model arçelik'in kapısını kapatırken kapak sağ üst köşeye sürtüyor ve üst sepeti öne çektiğimizde makineyi sepetten salladığın zaman gırıç gıç diye ses geliyor sanki böye vidaları oynamış gibi yani makiyeyi üst köşelerden salladığın zaman makinenin yan kısımları oyunuyor.Bu neden kaynaklıdır.Acaba makinenin miladımı doldu.Ayrıca makinenin kapağındaki menteşelerin kısımlarında sağ ve sol üst köşelerde paslanmalar var dana önce üstünde ocak vardı acaba bundan mı?Şimdiden teşekkürler.

Makinenin yapısı gereği kapı açıkken gövdenin oynaması normaldir. Makine büyük ihtimalle dengede değil, bu yüzden ön kapak kapanırken sürtme yapıyor. Ayaklardan yükseklik ayarı yaparak kapının sürtünmeden kapanmasını sağlayın. Sepetten gelen ses de aynı sorundan kaynaklı olabilir. Paslanmalar makinenin malzeme kalitesi veya bulunduğu ortam ile alakalı, ocaktan olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhabalar. 700-800 gibi bir bütçeyle ankastre cihaz sahibi olmak mümkün değil.

Verdiğiniz modeller Profilo'da BM2001E olarak geçiyor ve fiyatı 450TL'ye kadar bulmak mümkün.

Bana sorarsanız 730TL'ye BM4223 modeli alınabilir. Siemens SE24E250TR ve Bosch SGS45E02TR modellerinin muadilidir. Sadece auto 3in1 tablet tanıma ve üst sepette katlanabilen tabaklık yoktur. Bu iki özellik haricinde %100 aynı makinedir ve 150-200TL kadar daha ucuzdur.

teşekkürler arkadaşım
  • ben bir kaç ay önce anneme electrolux esf 63021 almıştım. 799,00 liraya.

şu an memnunuz, bir sıkıntımız yok çok şükür ve yıkamasını çok beğeniyoruz.
    tabi candoğan62 ve tuna daha iyi anlar ve yorumlarlar.

bu haftasonu electroworld de bir üst modeli olan esf 65030 799,00 liraya satışta.
    bir incele derim.
  • Merhaba arkadaslar. Profilo BM 2002 E cikmis. Bu modelin BM 2001'den farki nedir? Aradaki 20-30 tl farki vermeye deger mi?
  • profilo bm3002 aldık bakalım kullanınca yorumlayacağım.Aslında 4223 almaya gittim adam 3002 ile fazla fark yok bunu al dedi aldık.Detarjan da
    pril7 tablet aldık bunun yanına parlatıcı ve tuz koymamıza gerek varmı arkadaşlar. bazı arkadaşlar aldıktan sonra yazmıyor tabi değerlendirme görülemiyor, kullanınca performansı mutlaka yazacağım buraya.Bu arda 600 tl ye aldım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil45tr -- 2 Haziran 2010; 1:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkk33an

sayın candoğan bey;ben de herkes gibi size danışmadan karar vermek istemiyorum..bi dönem de çamaşır makinesini sizin tavsiyenizle almıştım..
    bulaşık makinesi,ankastre fiyat sınırı yok..tavisyeniz?ancak şunu da sormadan edemiycem..Samsung DMB58AHC 7 Programlı Bulaşık Makinesi Tam Ankastre veya LG D1420MF Bulasık Makinesi örneklerini sıraladığım LG veya SAMSUNG markalarını bulaşık makinesinde tavsiye etmiyor musunuz? f/p açısından mı ya da bi nedeni varsa bilmediğim..
    saygılar...

candoğan bey...yantınızı bekliyorum...

:( anlaşıldı..bana yanıt vermiyeceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkk33an -- 21 Mayıs 2010; 21:17:18 >
    doğrusu cevabı ben de merakla bekliyorum ....
  • Cavap verir biraz sabredin

• makına hakkında bilgi verebilecek olan varmı kullanan artı ve eksileri hakkında bilgi verebilir mi...
    forumda anladığım kadarıyla sadece profilo,bosch ve siemens hakkında bilgi verilip bu makınalara yönlendirme yapılıyor..... uzmanlar tarafından!
  • peki 550 ile 700 lira arası ekonomik özellikleri olan hangi makineleri tercih etmemizi istersin? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars02

peki 550 ile 700 lira arası ekonomik özellikleri olan hangi makineleri tercih etmemizi istersin? Teşekkürler.

O fiyata en iyi tercih Profilo BM4223 670 tl tekçarşı.com dan alırsan kapıda ödemeli alabilirsin en ucuz yer orası bende ordan aldım makinayı daha kullanmadım ama candoğan bana bunu tavsiye etti bende aldım internetteki yorumlar olumlu yani gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
  • arkadslar yorum yaparsanız sevinirim.

2200 tl kadar limit ayırdıgım bir bulaşık makinesi almak istiyorum.
    siemens SN 26 T 592 EU modelini düşünüyorum.
    onu alama bunu al dediğiniz bi ürün var mı?
    siz ne tavsiye edersiniz?

bu arada yazmayı unuttum, ürün inox olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reinanapster -- 12 Haziran 2010; 12:27:09 >
  • sayın can dogan yarın tam entenge ankastre yada yada çelik inox ankanstre bulaşık makinesi almaya gidecem. yanlız bosch sml65t25 EU ENTEGRE MAKİNEYİ ÇOK BEGENDİM YANLIZ 2500 TL CİVARI FŞYAT VAR BU ÖZELLİKLERDE NORMAL İNOX ANKASTRE BOSCH MAKİNE VARMI MODEL YAZARSAN SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
  • candoğan bey, bosch'un SMS69M02EP ve SMS53M38 modelleri arasında kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz??
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.