marka ve model bir önceki sayfanın sonlarında ve fotoğraflı
Teşekkürler, evet bahsettiğiniz makineyi gördüm, bence gönül rahatlığı ile alınabilir, standart 4 programlı bir bulaşık makinesi ancak piyasadaki en iyi makinelerden birisidir. (fiyat ve performans açısıdan)
şu metrodaki bulaşık makinesi için ne diyorsunuz arkadaşlar araştırmaktan sıkıldım anlasam içim yanmaz
Bu fiyata alınabilecek en iyi bulaşık makinesidir.Yerli montajlıdır.Tüm temel,bulunması olmazsa olmaz özellikler mevcut bana göre.Yani alınabilir.Fiyat da çok uygun gerçekten.Ben olsam alırdım
Candoğan Bey,birkaç haftadır formlarda bulaşık makinesi araştırıyorum. Aşağıdaki modelleri tavsiye etmişsiniz.Bugün gittim birini 620:12 ye(siemens) diğerini 950:12 takside buldum.Aralarında 330 ytl fark var.Özellikler yazıyor fazla anlamıyorum.Sorum şu; Burdaki Bosch ile siemens arasındaki özellik farkı ne?yani bu büyük farkı vermeye değer mi?
Candoğan Bey,birkaç haftadır formlarda bulaşık makinesi araştırıyorum. Aşağıdaki modelleri tavsiye etmişsiniz.Bugün gittim birini 620:12 ye(siemens) diğerini 950:12 takside buldum.Aralarında 330 ytl fark var.Özellikler yazıyor fazla anlamıyorum.Sorum şu; Burdaki Bosch ile siemens arasındaki özellik farkı ne?yani bu büyük farkı vermeye değer mi?
-Eko program haricindeki diğer programlarda diğer modele göre daha az su-elektrik harcar
-Variospeed özelliği ile 140-150 dakikalık programları aynı temizliği sağlamak şartıyla %50 ye kadar kısaltma özelliği vardır.
-Sensör sistemi ile suyun bulanıklığını ölçerek durulama sayısına/süresine karar verir.Ön yıkama suyu temizse boşaltmadan aynı suyu ana yıkamaya kullanır.
-Ek olarak yoğun ve hasssas yıkama programları vardır.
-Makinenin bitmesine kaç dakika kaldığını ekrandan gösterir. Akıllı sayacınız varsa gece çalıştırmak için makineyi programlayabilirsiniz.
-Üst sepette kap koymak için katlanabilen teller bulunur.
-Üst sepet yüksekliğini makine doluyken de değiştirebilirsiniz.Diğer modelde sepeti yerinden çıkarıp tekrar takarak değiştirebilrsiniz.
-İç hazenin tabanı çeliktir,diğer model çelik-plastik karışımı polinox denen bir maddeyle kaplıdır.
-Aquastop özelliği sayesinde makine su taşmalarına karşı 10 yıl boyunca garantilidir.Makineyi kullanmadığınız zaman musluğu kapamaya gerek yoktur.Mutfağınıza birşey olursa Bosch tazmin etmek zorundadır.
-Çocuk kilidi vardır
-İthaldir,diğeri yerli montajlıdır.
Aralarındaki farklar tam olarak böyle.Bana sorarsanız 330YTL'yi vermeye değer.Ama benim yukarıda yazanlara ihtiyacım yok diyorsanız Siemens alabilirsiniz.Siemens de iyi bir cihazdır ama Bosch'un bu cihazı bence mükemmel.Yok yok. Yani diğer markalardaki gibi aradaki farkı 2 programa değil onca özelliğe vereceksiniz.
merhabalar benim merak ettiğim bosch SGS 55E32 EU ve SGS 44E62EU kodlu bulaşık makinalarının arasındaki farklar?hangisi daha iyi ve daha kullanışlı?2 kişilik bir aileyiz ve zaman bizim için önemli... cevaplarınız için teşekkürler...