Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
archieduke

16 Mayıs 2008; 11:18:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Candoğan burada yaptığınız desteği takdir ederek izliyorum.
Bosch ve siemensin 14 kişi kapasiteli daha ekonomik olan yeni bulaşık makinesi modellerinde bahsettiğinizi gormustum bir ara acaba bu modeller nelerdir ve turkiyeye ne zaman gelirler. Fiyat aralıkları hakkında bir tahmininiz varmı. birde mumkunse inceleyebileceğimiz bir linki varmı? Vakit bulup cevap verebilirseniz sevinirim. Saygılar.

| CORE2DUO E6750@3600 MHZ | MSI P35 PLATINIUM |2*1GB CORSAIR DDR2 675@ 900 MHZ | 2*320GB SAMSUNG SATA2 RAID 0 | PALIT 8800GT HDMI (700*2000) | 20X SAMSUNG DVDRW |16X ASUS DVD | NETGEAR DG-834GT| HP W2207 22" | LOGITECH WAVE + G5 | LOGITECH X540 | AOPEN H600B SILVERSTONE DECATHLON 650W
candogan62

16 Mayıs 2008; 15:40:31 

quote:

Orjinalden alıntı: archieduke

Candoğan burada yaptığınız desteği takdir ederek izliyorum.
Bosch ve siemensin 14 kişi kapasiteli daha ekonomik olan yeni bulaşık makinesi modellerinde bahsettiğinizi gormustum bir ara acaba bu modeller nelerdir ve turkiyeye ne zaman gelirler. Fiyat aralıkları hakkında bir tahmininiz varmı. birde mumkunse inceleyebileceğimiz bir linki varmı? Vakit bulup cevap verebilirseniz sevinirim. Saygılar.

Öncelikle yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Bahsettiğim makineleri bu ay piyasaya 3 model olarak çıktı.Ama sitelere henüz konmamış.Linki sadece Bosch'un fiyat listesi olarak verebiliyorum.Orada ürün resmi ve özellikleri belirtilmiş.Bosch'un liste fiyatları kabartma olduğundan tam net değil.Ama bayiden peşin ve internette fiyatları 1500 ile 2000 arası değişecek diye düşünüyorum.
Bir de 2 sepetli normal 2 model daha çıktı.Çelik ve siyah renkte.

http://www.boschevaletleri.com/?SiteMapId=3776
Bu linke tıklayıp solo fiyat listesini açtığınızda yeni modellere bakabilirsiniz.
shbndn

20 Mayıs 2008; 1:49:22 

SIEMENS SE26T290EU
BOSCH SGS69T02

sayın Candogan bey artık son noktadayım.siz cevap yazar yamaz bu ikiliden birini alıcam. iki makine arasında fiyat olarak bi fark görünmüyor yanlız en cok aklıma takılan siemens de 9lt bosh da 12lt su tüketim yazması buda cok fazla

yanlız siemens de cocuk kilidi varmı cünkü bu olmazsa olmaz bizim için

sizden ricam bu ürünlerin farklılıklarını artıları ve eksilerini belirtmeniz

yukarıda yeni cıkan ürünlerden bahsetmişsiniz bunlar içerisinde inceledikleriniz varsa yada f-p olarak daha yeni teknoloji kullanan aynı bütcelerde makine önerinizde olursa görüşürünüz dogrultusunda hareket etmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shbndn -- 20 Mayıs 2008; 1:53:15 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
candogan62

20 Mayıs 2008; 12:45:59 

quote:

Orjinalden alıntı: shbndn

SIEMENS SE26T290EU
BOSCH SGS69T02

sayın Candogan bey artık son noktadayım.siz cevap yazar yamaz bu ikiliden birini alıcam. iki makine arasında fiyat olarak bi fark görünmüyor yanlız en cok aklıma takılan siemens de 9lt bosh da 12lt su tüketim yazması buda cok fazla

yanlız siemens de cocuk kilidi varmı cünkü bu olmazsa olmaz bizim için

sizden ricam bu ürünlerin farklılıklarını artıları ve eksilerini belirtmeniz

yukarıda yeni cıkan ürünlerden bahsetmişsiniz bunlar içerisinde inceledikleriniz varsa yada f-p olarak daha yeni teknoloji kullanan aynı bütcelerde makine önerinizde olursa görüşürünüz dogrultusunda hareket etmek isterim

İki ürün de ekonomik programda 12lt su harcıyor.Siemens auto normal programdaki tüketim değerini yazmış.
İkisi arasındaki tek fark Bosch'un 2dB daha sessiz olması.Bir de Siemens'te çocuk kilidi yok.Zagten bu cihazların tuşları kapağın iç kısmında kaldığından kilide ihtiyacınız olmayacaktır.

Bu iki makine arasında Bosch derim.Ses farkından ötürü.

Yeni çıkan modellerde Siemens SN26M290EU modelinin farkları da:
-14 kişilik kapasite, yani daha ekonomik
-Hijyen ve yoğun yıkama tuşları
-3 sepet

İkisi aşağı yukarı aynı fiyat.Ben olsam Bosch SGS69T02EU modelini tercih ederdim.Piyasada fiyatı 1400-1500 civarlarında.
cptdr

26 Mayıs 2008; 22:37:49 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bosch SGS65M02EU tam beklentilerinizi karşılayacak bir model.950YTL çoğu yerde.
Yeni modellerden de SMS69M02EU güzel.Bunun artıları da:
-14 kişilik kapasite ve yüksek kapasiteye rağmen 12 kişilik kadar su-elektrik tüketimi
-44dB ses
-Yoğun yıkama alanı(alt sepete)
-Hijyen tuşu
-Çatal bıçak sepeti(toplam 3 sepetli)
-Yıkama aşamaları göstergesi

Teşekkürler candogan62 cevabınız için..
SGS65M02EU yerine SE26M250EU siemens alabiliriz degil mi? nasilsa aynilar?

Even apart from the instability due to speculation, there is the instability due to the characteristic of human nature that a large proportion of our positive activities depend on spontaneous optimism rather than on a mathematical expectation.
candogan62

27 Mayıs 2008; 4:48:58 

quote:

Orjinalden alıntı: cptdr
Teşekkürler candogan62 cevabınız için..
SGS65M02EU yerine SE26M250EU siemens alabiliriz degil mi? nasilsa aynilar?
Evet birebir aynılar, alabilirsiniz.

>>> C / _ \ N <<<
06pony

27 Mayıs 2008; 16:13:39 

bulaşık makinası tavsiyesi

afacan!

31 Mayıs 2008; 22:26:34 

quote:

Orjinalden alıntı: 06pony

bulaşık makinası tavsiyesi

Bütçe ve aradığınız özellikleri yazarsanız daha doğru tavsiyede bulunuruz.

Wolverine

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 16:29:32 

Profilo nun BM 4201 E model bulaşık makinası için kargo dahil 660 ytl fiyat aldım, vadesiz 6 taksit.
Bu ürün nasıldır? 2 kişiyiz ve makinayı tam doldurmadan yarım yıkama özelliği olsun istedim..
Bir de 6201 E modeli var, 837 ytl. fiyat aldım, 9 taksit, kargo ücretsiz..
Eğer 6201 E daha iyiyse ondan alabilirim ama daha fazlasına bütçe ayırmadım..
Son olarak da 5201 modeli var.. 845 ytl. 9 taksit yine ve kargo dahil..
Bana lütfen yardımcı olun bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 3 Haziran 2008; 16:56:49 >

Lastruth

3 Haziran 2008; 21:02:33 

Vestel almayında ne alırsanız alın.makina kötü, müşteri hizmetleri kötü, servis yok.bir elektrikçiyle anlaşıyor sen benim de servisim ol diyor.adamın kartvizitinde her marka tamir edilir yazıyor.bu adam vestel servisi nasıl iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastruth -- 3 Haziran 2008; 21:01:15 >

memet

3 Haziran 2008; 22:00:46 

Bosch SGS43E12TR ya da SIEMENS SE24E232TR Modellerini En uygun ANKARA da bulabileceğim bildiğiniz tanıdığınız yer var mı?

(750 ytl PEŞİN paraya herhangi bir bayi verebiliyor, daha uygun fiyata bulunabilir mi?)

Satış yapan yerin adres veya telefon bilgisini yazarsanız çok iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 3 Haziran 2008; 22:00:20 >

Wolverine

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 11:22:57 

quote:

Orjinalden alıntı: memet

Bosch SGS43E12TR ya da SIEMENS SE24E232TR Modellerini En uygun ANKARA da bulabileceğim bildiğiniz tanıdığınız yer var mı?

(750 ytl PEŞİN paraya herhangi bir bayi verebiliyor, daha uygun fiyata bulunabilir mi?)

Satış yapan yerin adres veya telefon bilgisini yazarsanız çok iyi olur...

750 ye veriyorsa spot olmasın?

memet

10 Haziran 2008; 21:55:06 

valla bilmiyorum spot mu ama direkt bayi ile pazarlığa oturduğum fiyat (3 sene garantili mağaza ürünü)

bu arada eski makinamızdaki arza giderildiği, için almaktan vazgeçtik en azından şimdilik

afacan!

10 Haziran 2008; 22:31:59 

quote:

Orjinalden alıntı: memet

valla bilmiyorum spot mu ama direkt bayi ile pazarlığa oturduğum fiyat (3 sene garantili mağaza ürünü)

bu arada eski makinamızdaki arza giderildiği, için almaktan vazgeçtik en azından şimdilik

Hayırlı olsun, bayi normal fiyat vermiş. Spot olduğunu sanmıyorum. Bu civarlarda zaten makinenin fiyatı. Güle güle kullanın.

MstFYldRm

14 Haziran 2008; 13:58:22 

Candogan62 selamlar,
ocak ayında çamaşır makinası ile ilgili bir süre görüşmüştük ve yardımların sayesinde siemensin wm12s760tr modelini aldım ve inanılmaz memnunuz.bundan dolayı çok tşk ediyorum sana....şimdi sıra bulaşık makinasında ve ben henüz bir karar vermiş değilim ,yardımına ihtiyacım var tekrar:))

incelediğim kadarıyla biraz bilgim oldu ama tamda karar veremedim,fiat olara 1000-1400 araında düşünüyorum ve daha çok ilgimi çekenler ise SGS69T02EU,SMS69M02EU..Birde SGS65M02EU VEYA SE26M250EU VAR..var ama bunlar arasındaki farkı net olarak henüz degerlendiremedim ve SGS65M02EU YERİNE SGS69T02 aradaki fiat farkına degebilecek bir özelliğe sahipmidir....konu ile ilgili tavsiye ve önerilerini yazarsan çok memnun olurum..ayrıca aslında gri renkli almak istiyorum ama ya özellikleri eksik yada fiatı çok pahalı oldugu için bir türlü denk getiremedim şimdilik...şimdiden çok tşk ederim..

MstFYldRm
MstFYldRm

14 Haziran 2008; 14:05:47 

tekrar selamlar candogan62,
birde bahsettiğim makinaları en uygun nerde bulabiliriz bilginiz varsa mutlu olurum...

MstFYldRm
MstFYldRm

14 Haziran 2008; 16:18:54 

arkadaşlar selamlar,candogan sanırım burda yok su an ve acıl bır onerıye ıhtıyacım var..bılgısı olan cevap verırse sevınırım....su anda SMS 69M02EU modelıne bakıoyrum...acaba nasıldır...SGS69TO2 İLE ARASINDAKI FARK nedir ve hangisini almamı tavsiye edersiniz...tşkler herkese...

MstFYldRm
candogan62