Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candogan62

4 Mart 2008; 13:01:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: losing

Öncelikle herkese merhaba, Candoğan Bey bilgi ve birikimlerinizden bende yararlanmak isterim :) Bosch SGS69T02EU ürününü alarak bu furyaya bende katıldım..Bu model hakkında bilgi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden Çok Teşekkürler

Şahane bir model almışsınız.Özellikle sepetleri ve programları çok kullanışlı.Ayrıca Alman malıdır.Cihaz hakkında bir sorunuz olursa burada cevaplandırabilirim.Güle güle kullanın.
pol-on
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mart 2008; 13:10:21 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: losing

Öncelikle herkese merhaba, Candoğan Bey bilgi ve birikimlerinizden bende yararlanmak isterim :) Bosch SGS69T02EU ürününü alarak bu furyaya bende katıldım..Bu model hakkında bilgi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden Çok Teşekkürler

Şahane bir model almışsınız.Özellikle sepetleri ve programları çok kullanışlı.Ayrıca Alman malıdır.Cihaz hakkında bir sorunuz olursa burada cevaplandırabilirim.Güle güle kullanın.

Aynen candogana katılıyorum,bundan iyisi şamda kayısı,20 sene kullanırsınız(sizinde bakımını yapma ve temiz kullanma alışkanlıklarınıza baglı olarak)
hyavuz

4 Mart 2008; 14:55:18 

CANDOĞAN BEY
Böyle her arkadaş ayrı ayrı soru sorup cevap vermek yerine şöyle şu fiyat aralıgında şunu tavsiyeederim
su fiyat da şunu tavsiye ederim diye bir liste şeklinde yaınlarsanız kanaatimce daha iyi olur
İyi Çalışmalar
candogan62

4 Mart 2008; 16:21:44 

Merhabalar.
Söylediğiniz mantıklı ama aynı fiyatta farklı alternatifte ürünler olduğundan bu şekilde toparlamam biraz zor.Çünkü herkesin makinden beklentisi farklı oluyor.Bu da ortaya aynı fiyatta başka ürünleri ortaya çıkarıyor.Ondan bireysel olarak ilgilenmeyi daha verimli buluyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.
mek63

6 Mart 2008; 10:37:06 

Orta halli fazla pahalı olmayacak bulaşık makinası araştırdım.
bulunduğum ilde 23 ytl X24 ay vadeli 2 brogramlı beko B.M. denk geldi.
ancak Forumdaki izlenimlerime göre kesinlikle arşelik-beko önerilmiyor.
enson bir Profilo BM3001'(3prog) bul. mak. 500 YTL buldum
tam karar vemedim ama bana tavsiyeniz ne olur.
bir de BM3001 ile BM3001E arasında ne fark var?

Candoğan beyin ve diğer arkadaşların üstün deneyim ve birikimlerine sunuyorum.

candogan62

6 Mart 2008; 11:00:39 

2 programlı Beko rezalet bir bulaşık makinesi,vazgeçmeniz çok yerinde olmuş.
Profilo BM3001 ve BM3001E arasında bir fark bulunmuyor.Ama BM3001 daha yenidir.Sadece ön paneldeki yazıları farklı,başka bi,r fark bulunmuyor.
Fiyatı da gayet iyi bulmuşsunuz,alabilirsiniz.Ürünün eksileri katlanan sepet teli olmaması ve hızlı programın bulunmamasıdır.110 ve 140dk süren programları var.Bu sizin için sorun değilse rahatlıkla düşünülebilir.Beko 2 programlıya göre üstünlükleri de:
-Fazladan duşlama programı olması
-Üst sepetinin çok daha kullanışlı olması
-Malzeme ve işçilik kalitesi farkı.
-Tuz,parlatıcı ve su kesik uyarı lambaları olması.Beko'da bunlar yok.
-Beko B sınıfı enerji yıkama ve kurutmalı.Profilo ise AAA sınıfıdır.
-Beko'da plastik filtrenin altında zamanla pas yapan metal süzgeç vardır,Profilo'da çelik filtre bulunur.

Beko'nun tek üstünlüğü iç haznesi komple çeliktir,Profilo'da polinox taban vardır.
mek63

6 Mart 2008; 11:07:09 

Cevap için teşekkürler
Peki bu makinaya denk gelebilecek bir siemens önerirmisiniz.
fiyat/performans açısından

candogan62

6 Mart 2008; 11:19:08 

Aşağıdaki model 3001'in %100 aynısıdır.Aralarında hiçbir fark yok.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234845&productid=mtsiese23e222eu
radio

6 Mart 2008; 13:57:39 

arkadaşlar,tamirden anlayan varmı?
bende arçelik 7001 diye bir model var (siemens lisansı ile yapılmış),sanırım 15 senelik,geçende farketmeden sular kesikken çalıştırdım,gerçi makine bir hareket göstermedi bende kapattım,ama sular geldikten sonra,selenoid ventilden tak tak ses gelmeye ve su almamaya başladı,tamiri kaça patlar,yoksa yenisinemi bakmalı?teşekkürler.

arda3a

6 Mart 2008; 16:57:41 

bosch 12tr bulaşık makinesi kullanıyoruz.Fakat bulaşık yıkama işlemi bittiği halde 20-25 dk makine hala çalışır durumda bekliyor.Yani fırça göstergesi yanıyor.Böyle durumda aciliyet halinde açma durumu yokmu.Sanki dün normal yıkama aralığından fazla bekleedi gibi?
Candoğan ne dersin bu işe?

İzmir Bornova Özkanlarda

Özel Matematik Geometri Dersi

2008 2009 OKS SBS ÖSS KPSS hazırlık

tuna_t

6 Mart 2008; 21:22:32 

maksimum 1200-1300ytl ye kadar bosch,siemens markalardan hangi modelleri önerirsiniz...hediye olacak :) teşekkürler

BEN MEVLANA DEGİLİM ADAM OLDA GEL!!!!!
candogan62

7 Mart 2008; 1:52:36 

quote:

Orjinalden alıntı: arda3a

bosch 12tr bulaşık makinesi kullanıyoruz.Fakat bulaşık yıkama işlemi bittiği halde 20-25 dk makine hala çalışır durumda bekliyor.Yani fırça göstergesi yanıyor.Böyle durumda aciliyet halinde açma durumu yokmu.Sanki dün normal yıkama aralığından fazla bekleedi gibi?
Candoğan ne dersin bu işe?

Bu dakikalarda boşa beklemesinin nedeni bulaşıkları kurutmasıdır.Kurutma aşamasında ses gelmez.Kurutma bitince makine içindeki suyu boşaltır ve program biter.Tüm makineler böyledir.Acil bir durumda program düğmesini reset konumuna alarak programı iptal edebilirsiniz.

quote:

maksimum 1200-1300ytl ye kadar bosch,siemens markalardan hangi modelleri önerirsiniz...hediye olacak :) teşekkürler

Aşağıdaki ürünleri öneririm,ikisi birbirinin aynısıdır,Siemens'in resmini sitesinden bulabilirsiniz.
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=131&k_id=82&kn=Bosch+Bula%FE%FDk+Makinas%FD
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234845&productid=mtsiese26m250eu
saitbilgic

7 Mart 2008; 3:21:03 

hayırlı geceler dileyerek başlamak istiyorum lakin şu an ssat:03:14 ARİSTON LS 2050 Bulaşık Makinem vardı.Beyni arızalanınca yeni bir makina aramaya başladım.BOSCH SGS 43E12 modelininde karar kılmak üzereyim.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yerli-ithal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?Makul fiyat aralığı nedir?İnternetteki sanal marketlerden alsam ne gibi problemlerle karşılaşırım?Kocaeli'nde ikamet etmekteyim.Yani anlayacağınız BOSCH SGS 43E12 yi nasıl uygun fiyata bulabilir.Kolay gelsin.

candogan62

7 Mart 2008; 6:32:21 

Cihaz yerlidir ve 630-730YTL civarlarına bulabiliyorsanız fiyat uygundur.Ayrıca Siemens SE24E232TR modeli de Bosch'un bu modelinin %100 aynısıdır.Ondan piyasada her iki modelin de fiyatına bakıp en ucuz nereden bulursanız oradan almanızı öneririm.Hepsiburada,beyazesyam gibi sitelerden alınabilir diye düşünüyorum.Ayrıca elektronik marketlerinde de oldukça uygun fiyatlı.İnternetten alırken sadece stok durumunu almadan evvel sorun,bir de sözleşmelerini okuyun.Başka bir problem olacağını zannetmiyorum.Saygılar.
homebird

7 Mart 2008; 21:32:45 

Arkadaşlar babamlara bulaşık makinası alacağım yaşlı insanlar oldukları için basit,