Şimdi Ara

Microsoft, Xbox One için Google Asistan desteği sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft’un Google ile olan dostluğu, Xbox One platformuna da ulaştı. Firmanın oyun konsolu Xbox One, daha önceden eklenen Alexa entegrasyonunun üzerine bir de Google Asistan sahibi oldu. Asistan ile oyunları başlatmak, videoları durdurmak gibi pratik uygulamalar ve çok daha fazlası yapılabilecek. Özelliği kullanabilmek için ise Android ya da iOS bir cihazda Asistan’a sahip olmak gerekiyor. Xbox One içerisinde direkt olarak çalışmayacak olan Google Asistan, başka cihazdan aldığı komutları uygulayacak.
    Bir Google grubuna katıldıktan sonra aktive edilebilen özellik, tıpkı yeni bir akıllı ev cihazı almışsınız gibi kurulum basamaklarına sahip olacak. Google Home uygulamasından eklenecek cihaz, uygulamanın listesinde “[beta]” Xbox olarak görünecek.
    Halka açık beta olarak sunulan özellik, önümüzdeki haftalarda stabil sürüme geçecek. Microsoft, Reddit’te özelliği aktive etmek için gereken tüm basamakları ise paylaşmış durumda.
     







  • Microsoft'un kafalar karışık, telefonda Android'e sağlam yatırımlar yapıp bir şekilde götürmeye çalışırken Windows tarafında sesli asistan Cortana yanına Alexa tercihi yapılıyor; xbox'da ise Google Asistan... Hepsi seçenek olarak sunulacaksa güzel, özellikle Google asistan'a bilgisayardan erişebilmek fena olmaz

  • Microoft ne kadar karaktersiz bir firmasın sen ya? Lan bir duruşun olsun. Windows Phone'dan bu yana hiçbir şey değişmemiş. Windows Phone'a zırnık destek vermeyen Google'ı Umbrella Corp. olarak gören ben bir sonraki nesil geçmeyi düşündüğüm halde geçmeyeceğim Gamepass'li konsolunuza. Villianlara peşkeş çekmeyi sürdür sen bizi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.