Şimdi Ara

Adobe Fresco uygulaması iPad için indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Adobe’nin etkili özelliklerle donattığı çizim ve illüstrasyon uygulaması Fresco şimdilik sadece iPad kullanıcıları için indirmeye sunuldu. Uygulama ücretsiz ve ücretli abonelik seçenekleri ile geliyor.


    Adobe Fresco neler sunuyor?


    Apple Pencil ve dokunmatik cihazlar odağında geliştirilen Adobe Fresco, dünyanın en büyük fırça koleksiyonunu sunduğu iddiasında. Farklı kategorilerde binden fazla fırça amatör veya profesyonel kullanıcıların elinin altında olacak.


    Uygulamanın öne çıkan özelliği ise yapay zekâ ile desteklenmiş Canlı Fırça. Bu özellik ile kullanıcılar çok daha gerçekçi yağlı veya suluboya çizimleri çok daha kolay bir şekilde yapabiliyorlar.


    Ayrıca Bkz.Windows 10 cihaz sayısı 900 milyonu geçti

    Adobe Fresco ücretsiz ancak belirli bir fırça koleksiyonu sunuluyor. Ayrıca sadece iPad çözünürlüğünde çıktı alınabiliyor ve diğer formatlarda kayıt erişime kapalı. Ayrıca güncellemeler haricindeki yeni özellikler de ücretsiz sürümde olmayacak.


    Creative Cloud aboneleri için ise Tüm Uygulamalar planı, sadece Photoshop planı ve eğitim planı olarak 3 seçenek var. Hepsinin haricinde ilk altı ay ücretsiz olmak üzere aylık 10$ ödemeli bir plan daha sunulmuş.


    Adobe Fresco uygulaması iOS 12.4 ve üzeri sürümleri destekliyor. Cihaz olarak tüm iPad Pro modelleri, iPad Air 3, iPad 5 ve iPad 6, iPad mini 5 modelleri destekleniyor. Gelecek dönemde Microsoft Surface ve Windows gibi farklı kategorilerde de destek sunulacak.


     







  • Gidin 70 lira verip Procreate alin, olmadi Autdesk Sketchbook var ucretsiz. Onunda procreate den asagi kalir cok yani yok. Adobe'un ipad uygulamalari direk kanser.

  • Deneyelim, alternatif iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fresco, gerçekçi çizimler sunuyor bana, ancak layer özellikleri çok pratik gelmedi bana.. aynı biçimde iPad photoshop da öyle.
    Procreate ile yola devam ediyorum şimdilik.

    Fresco ve diğer adobe uygulamalarının beğendiğim ve işime yaracak en büyük yanı, tüm çizimlerimi bulut ile adobe cloud 'da depolanması. herhangi bir yerden ulaşmak güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.