Şimdi Ara

MASAK’tan kripto para yatırımcılarına iyi haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünya çapında kripto paralara ilgi anlamında en yüksek orana sahip ülkelerden biri konumunda olan Türkiye’de yatırımcıların endişelerini giderecek önemli bir adım atıldı. Adım MASAK’tan geldi.


    Müjdeli haber


    Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), kripto para yatırımlarını da kapsayan şüpheli işlem tanımlarında önemli bir değişiklik yaptı.


    Ayrıca Bkz.Windows 10 cihaz sayısı 900 milyonu geçti

    Bugüne kadar kullanıcıların müşterisi olduğu bankadan bir kripto para borsasına para transfer etmesi şüpheli işlem tanımı içerisinde yer alıyordu. Kara para aklanmasının ve terörün finansmanının önüne geçmek için yapılan bu tanım oldukça katı olarak gösteriliyordu.


    Son güncellemede ise kripto paralarda şüpheli işlem tanımı daraltıldı. Artık kripto para borsalarına gönderilen paralar şüpheli işlem olarak görülmeyecek. Eğer kişinin mali profili ile uymayan sıklıkta ve miktarda kaynağı bilinmeyen kripto para işlemleri sonucunda elde edilmiş para gönderilirse bu kez şüpheli sayılacak ve araştırılabilecek. Bundan sonra standart bir kripto para yatırımcısı için artık para transferinde endişe edecek bir durum yok diyebiliriz.


     







  • kripto paralarda dolandırıcılık arttı. airdroplarda yatırım olmaz ve whitepaper gerçeğe uygun olmalıdır. erc20 de özellikle 1000 dolar verecek vaadinde bulunanlar gibi droplarda kesinlikle para yatırmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.