Şimdi Ara

Google Play Pass, ABD’de başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın Apple Arcade rakibi olacak oyun abonelik servisi Google Play Pass, deneme sürecinden sonra bu hafta ABD sınırları içerisinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Google Play ara yüzü de buna göre optimize ediliyor.


    Google Play Pass neler sunuyor?


    Google Play Pass yine aylık belirli bir ücret ödeyerek sayısız ücretli oyuna ücretsiz, reklamsız ve oyun için satın alma teklifleri olmadan erişme mantığına dayanıyor. Google de servisi aylık olarak 4.99$ şeklinde konumlandırdı. Muhtemelen ülkemizde yine 35TL fiyat etiketi göreceğiz ancak bir kampanya var.


    Ayrıca Bkz.Facebook Libra kripto parasını destekleyecek para birimleri belli oldu

    Google Play Pass ilk etapta 350 oyun ve uygulama ile başlayacak. Apple Arcade servisinden farklı olarak uygulamalar da abonelik içerisinde yer alıyor. 10 günlük deneme sürecinden sonra ücretlendirme başlayacak. İlk 12 ay boyunca abonelik 1.99$ şeklinde kampanyalı olarak ilerleyecek. Sonrasında ise 4.99$ olacak. İlk yıl için oldukça cazip olduğunu söyleyebiliriz.


    Google Play ara yüzünde de Play Pass için özel bir sekme açıldı. En alt kısımda en solda servisin ikonu yer alıyor. Tıkladığınızda ise abonelik servisinin özel ana sayfası sizi karşılıyor. 5 aile üyesine de paylaştırılabilecek olan servis gelecek yıl başlarından itibaren diğer ülkelere de yayılacak.


     







  • call off duty and far cry gibi oyunlar varmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık 2.08 euro (yıllık 25) verir Origin Access alır, doğru düzgün 200'ü aşkın bilgisayar oyununun tadını çıkarırım, sadece Battlefield 1 bile yeter (5'i sevemedim)

  • Her oyun yapımcısı bakalım destek verecek mi oyun içi alımlara ?

  • Apple yapmış, biz de yapalım

    Apple Arcade gibi geliştiricilere destek olan bir model değil, exclusive oyun yok. Eski oyunları oynatmak için 5 dolar istemek... Wow



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Eylül 2019; 10:27:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon ve oyun oynamak ?

  • aynı netflix pazarlama modeli

    sistem tüm ticari yazılımları bir paket altında sunma mantığı
    dünya üzerinde 1,5 milyar insan var ! bu he yıl için 2 milyar dolar para yapar.
    aylık kullanım süresine göre yazılım üretene ödeme yap mantığına göre

    serbest fiyat politikasına göre hareket edepte X ülkesinde sırf fiyat modellemesi makul olmayan ürünlerin bile kullanılmasına ve ülkeler arası vergi politikalarında %40 varan kayıpları büyük abi google süspansesi altında dağılım pazarlama ve reklam açısından mantıklı ama bu durum yazılım anlamında google reklam kaybına sebep olabilir. ama genel anlamda son kullanıcının daha ucuza hizmet almasını kolaylaştırıyor. tek eksisi ufak firmaların ticari açıdan kazançlı olsa da büyümelerini engelleyen bir unsur. çünkü aslan payını google büyük abi alıca !

  • Türkiye’de ilk aşamada olmaması kötü olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Android’de oyunun çok popüler olmadığını buraya gelen ve Apple’ın Arcade haberine gelen yorumlar ile karşılaştırmak yeterli sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu abonelik işi iyi hoş da ne zaman boka saracak merak ediyorum. Şimdi ben bağımsız geliştirici olsam para kazanmak için bu sisteme girerim fakat sistemde çok üye varsa çok az para kazanacağım. Sistem dışında da var olmam imkansız olacak. Ne diye geliştirici olayım ben şimdi? Büyük firmalar bir şekilde yolunu bulur da küçük firma ve şahıslar çok fena ezilebilir bu iste.

  • Komedi 350 oyunun insanlar kaçını oynar oyunlar zaten pay to win ağırlıkta bide play store ye para verelim oh ne güzel dnye indirin tap tapı kafanız rahat etsin boş iş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.