Şimdi Ara

Louis Vuitton, League of Legends için yeni kostümler tasarlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moda dünyasına büyük bir adım atan League of Legends, bugün Riot Games tarafından açıklanana göre Louis Vuitton ile partnerliğini açıkladı. Anlaşmaya göre tasarım ofisi, oyun için hem gerçek dünyada hem de oyun içinde yer alan objeler tasarlayacak.
    Tasarımların nasıl göründüğüyle ilgili henüz herhangi bir fikrimizin olmadığı projeler arasında iki büyük parça olduğunu biliyoruz. Bunlardan ilki, Louis Vuitton’un oyunun dünya şampiyonlarına verilecek Sihirdar Kupası’na bir kılıf tasarladığı yönünde. Berlin’de 2 Ekim’de başlayacak etkinlikte takımlar birbiriyle mücadele edecek ve final maçı, 10 Kasım’da Paris´’te gerçekleşecek. Riot Games’e göre kupanın tasarımında hem Louis Vuitton klasik elementleri, hem de League of Legends’ın teknolojik parçaları yer alacak.
    Oyunun içinde yer alacak parçalara geldiğimizde, özel tasarım kostümler şeklinde kendisini gösterecek Louis Vuitton, bu konuda Nicolas Ghesquière adlı kadın koleksiyonları tasarımcısını görevlendirdi. Bir ay sürecek şampiyonalar süresince kostümler ve tabii ki kupa kılıfı, oyunculara sergilenecek.
     







  • Popüler kültürün kölesi olacaklar diye iyice şaşırdılar bunlar da he...

  • efsanevi köstüm, edebi kostüm, LV kostüm. ayrıca bunların içinde lv payıda olcakmı yani kostüm 1600 rp ise 2165 rp den aşağı çıkmama ihtimali var gb geldi, LV ye gider bi kısmı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galaxy.

    Bu mesaj silindi.
    Lol çok zor ?

    Mu online ile lol ü benzetmek

    amca sen git uzan koltukta gözlerin ağrır bu kadar ekran başında durma
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    Mu’yu insanlar değil botlar oynuyor zaten, insanın başına oturup oynayacağı oyun değildi. Lol’a zor diyen dota’ya ne der acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çakma lv kostüm gördü bu gözler
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    aslına bakarsan lol ve dota diğer oyunlara kıyasla çok zor oyunlardır..

    sebebi ise çok ama çok detayın olması.. yani oyun bilgisinin yanında hero ve yeteklerini bilmek, itemleri ve detaylarını bilmek gerekiyor.. lol uzun süre oynayanlar için kolay ama yeni başlayan birinin lol'ü anlayıp öğrenmesi 3-4 ay'dan az sürmez..

    lol'den önce WOT oynardım oda baya kapsamlıydı sürekli wotwiki de gezerdim.. ama lol ondan daha kapsamlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.