Şimdi Ara

iPhone 11 Pro Max parçaları arasında ikinci batarya bağlantısı dikkat çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    iFixit tarafından yapılan derinlemesine incelemeler her zaman için iPhone modellerinin kapalı dünyasına giriş yapmamıza olan sağlamıştır. Bu yıl da istisna yapmayan firma, iPhone 11 Pro modellerinin içine bir göz attı. Pro Max modelinde bazı parçalar dikkat çekti.
    İkinci pil konnektörü en çok dikkat çeken özellik olmayı başardı. Bu durumu, daha önce de haberini yaptığımız, Apple’ın tersine kablosuz şarj özelliğini son anda yazılımsal olarak iptal ettiğini destekleyici bir unsur şeklinde açıklayan iFixit, cihazın RAM kapasitesini de tam olarak tespit etmeyi başaramadı. İddia edilen fazladan 2 GB RAM, kamera modülüne adanmış deniyordu fakat incelemede böyle bir parçaya rastlanmıyor.
    Ayrıca Bkz.Ünlü giyilebilir cihaz markası Fitbit satılıyor
    İlk defa cihazlarının kalınlığını da arttıran Apple, içeriye geçen nesle kıyasla yüzde 25 daha büyük bir pil sığdırmayı başarmış. 3,79 Volt gerilimde 3969mAh kapasiteli bu pil, toplam 15,04Wh sunuyor ve geçen yıla kıyasla 2,96Wh bir artış söz konusu. Cihazdan kaldırılan 3D Touch fonksiyonu sayesinde kalınlıktaki artışın azaltıldığına yönelik söylentiler ortalıkta dolaşsa da iFixit incelemesinde ortaya çıktığı üzere, bu özelliğin eksilmesi ekranda sadece 0,25mm incelme sağlamış.
    İncelemeden diğer başlıklar ise şöyle:
    • Apple her ne kadar Qualcomm ile olan problemlerini çözmüş olsa da iPhone 11 modellerinde Intel modemler kullanılıyor. Bunun sebebi yüksek ihtimalle Qualcomm sorunun Nisan ayında çözülmüş olması. Bu tarihte muhtemelen Apple, iPhone 11 tasarımlarında ileri aşamalardaydı.
    • iFixit incelemesinde iPhone 11 Pro Max modelini 4GB RAM sahibi şeklinde listelese de bunu kesin olarak kanıtlayabilmiş değil. Ekstra 2GB RAM, anakart üzerinde görülememiş durumda.
    • İnceleme sırasında keşfedilen ultra geniş bant antenler, Apple’ın söz ettiği daha iyi AirDrop performansı ve daha sonra tanıtılması beklenen Apple izleme cihazı için temel oluşturacak.
    Bazı özellikleri tamir için güzel olarak listelense de Apple’ın 2019-2020 amiral gemisi modelleri, geçen yıl ile aynı olan 10 üzerinden 6 tamir edilebilirlik skoru aldı.
     



  • "Tamir edilemezlik skoru"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple ın kullandığı en yüksek batarya kapasitesi. Xs max 3174 mah kapasitedeyken sadece 0.4 mm kalın 11 pro max e 3969 mah batarya sığdırmış. Batarya süresi yeni işlemcininde tasarrufuyla ciddi uzayacaktır.

  • 3D Touch’ı niye çıkartırsın ki! Zamanında allandıra ballandıra anlatıyordunuz. Ayrıca çok gerekli bir özellik diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlıkla ilgili açıklama neden yok. Maksat tıklansın mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shade_boi

    3D Touch’ı niye çıkartırsın ki! Zamanında allandıra ballandıra anlatıyordunuz. Ayrıca çok gerekli bir özellik diye düşünüyorum.
    Yazılımla hallettiler, ikona basılı kalınca sekmeler açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası forum sitesi dostum olabilu böle şeler.

  • shade_boi S kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam. Pubg gibi oyunlarda 3d touch sayesinde nişan alıp ateş edebiliyorduk. Çok saçma gereksiz bi iş yaptı apple. Ayrıca klavyede gezme nasıl olucak onu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.