Şimdi Ara

Microsoft Edge tarayıcısının Android versiyonuna karanlık mod desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda gittikçe yaygınlaşan karanlık mod desteği, özellikle mobil cihazlar için büyük önem taşımaya başladı. Şirketler de kullanıcıların bu yönde isteklerini dikkate alıyorlar ve bunların başında da Microsoft geliyor.
     

    Android Q'nun karanlık moduyla senkron çalışacak

    Şirketin bu yöne attığı son adım ise Android platformundaki Microsoft Edge tarayıcısına karanlık mod desteği eklemek oldu. Böylece uygulamanın son versiyonunu Google Play'den indirmeniz durumunda eğer Android işletim sisteminin son verisonu olan Android Q sürümünü kullanıyorsanız, tarayıcınız sistem geneline uyum sağlayacak.
    Microsoft için Edge projesi çok fazla önem taşıyor ve şirket yeni bir hayal kırıklığı yaşamamak için bu tarayıcıya gereken tüm hassasiyeti gösteriyor. Chromium tabanlı olarak geliştirilen Microsoft Edge tarayıcısının kararlı sürümünün ne zaman piyasaya çıkacağı henüz açıklanmamış olsa da, kullanıcıları memnun edecek bir deneyim sunması muhtemel görünüyor.
      



  • Ben sevmiyorum bu modu alışamadım
  • Kendi telefonlarına (windows phone) hâlâ daha güncelleme veriyor, gel gelelim kendi yazılımlarını bu şekilde güncellemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once merak icin yukledim ama kendi arayuzunu siyah/ koyu yapiyor Android 10 sarti da yok :) ama sistem varsayilani diye birsey var o iste Andrid 10 daki mesele :)

    Siteler yine kendi beyaz arka planinda veya baska renklerde ise yine degismiyor yani siyah web siteleri yok! Pratiksel bir anlami yoktur...


    Kiwi Browser her turlu bicilmis kaftandir :) . Tam siyah ve bol reklam engellemeli eklentiler de destekleniyor ...

  • Karanlık mod zaten uzun süredir mevcut. Ama Android Q ile senkron çalışması son güncelleme ile geldi. Yani işletim sistemi sürümünden bağımsız olarak da aktif edilebiliyor.

  • Edge, Android için en kullanışlı tarayıcı.

  • Oreo'da iki haftadır siyah temalı kullanıyorum. Onu da tesadüfen keşfettim. Hız ve kullanım olarak tümünü ikiye katlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres çubuğu yukarıda olan tarayıcılardan nefret ediyorum.

    Bu sebeple daima Yandex browser...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.