bende 1102 versuyonu yüklü anakartı aldığımda yüklüydü şuana kadar bir sorun çıkmadı gayet memnunum...Birde o.c test sonuçlarını paylaşırsak çok güzel olur diyorum.
imzandaki cpu değeri dikkatimi çekti gerçekten "E6400 2.13@3.9mhz" hangi çarpan ve fsb değerleriyle ulatın bu değer ve stabil çaşıyormu ?? Ben 3.6mhz üzerine çıkamadım bir türlüde
arkadaslar bende salı günü alcamda bu kartın versionu fln varmı varsa version kaç ayrıca oc den anlamam bana oc öretmesseniz strikerimi taşla parçalarım oc öğrenmem lazım ya
arkadaslar bende salı günü alcamda bu kartın versionu fln varmı varsa version kaç ayrıca oc den anlamam bana oc öretmesseniz strikerimi taşla parçalarım oc öğrenmem lazım ya
Bildiğim kadarıyla versiyonu yok sadece biosu aldığında eski sürüm olabilir.Onuda son versuyona güncelleyebilirsin fakat biraz riskli bir iş bioos güncellemek forumdan takip edersen çoğu kişi aynı görüştedir. İlk defa o.c yapacaksan anakartın video incelemesini izle derim bende videoğyu izledikten sonra o.c yaptım ve gayetde başarılı o.c yaptım
imzandaki cpu değeri dikkatimi çekti gerçekten "E6400 2.13@3.9mhz" hangi çarpan ve fsb değerleriyle ulatın bu değer ve stabil çaşıyormu ?? Ben 3.6mhz üzerine çıkamadım bir türlüde
3,9 u bu bordda hiç denemedim ama bundan önceki p5w dh da yaptım işlemci v 1,7 idi yanlış hatırlamıyorsam.
cemaatimize hayırlı olmasını temenni ederek sınırsız sorunsuz bol bol o/c li günler diliyoruz ------------ sizlerden ricam olucak... hani o/c için yapacağımız veya yaptığımız bazı stabil bios ayarlarını burada paylaşalım ------- işlemcim 6600 bord Striker ram twinmos 800
işte anlayın imzamdaki sisteme en iyi uyacak stabil o/c değerlerini tavsiye edebilirmisiniz?.. bende ona göre davranayım acemiyimde ------------ bu şekilde birbirimiz haberdar olalım ki aramızda sıkıntı yaşanmasın hani madem Striker topiği güncel kalsın diyorsunuz ya ondan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 4 Mayıs 2007; 3:46:46 >
cemaatimize hayırlı olmasını temenni ederek sınırsız sorunsuz bol bol o/c li günler diliyoruz ------------ sizlerden ricam olucak... hani o/c için yapacağımız veya yaptığımız bazı stabil bios ayarlarını burada paylaşalım ------- işlemcim 6600 bord Striker ram twinmos 800
işte anlayın imzamdaki sisteme en iyi uyacak stabil o/c değerlerini tavsiye edebilirmisiniz?.. bende ona göre davranayım acemiyimde ------------ bu şekilde birbirimiz haberdar olalım ki aramızda sıkıntı yaşanmasın hani madem Striker topiği güncel kalsın diyorsunuz ya ondan
İşlemci ve anakart süper diyecek bir şey yok zaten ama Twinmos ramların o.c potansiyeli nedir kullanmadığım için bilemiyorum.Bu yüzden o.c potansiyeli çok düşük ramlar işlemciyide firenleyebiliyor. Elindeki işlemciyle güzel sonuçlar alabilirsin bunuda fsb ve işlemci çarpanlarıyla azar azar oynayarak yapabilirsin. birde anakartın vide incelemesini izlemelisin tabi izlemediysen. Şunuda unutmamak lazım sistem özellikleri birebir aynı olsa bile o.c potansiyeli aynı olbayabiliyor...