Şimdi Ara

Facebook ve Ray-Ban akıllı gözlük için ortak çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medya devi Facebook'un uzun bir süredir AR ve VR teknolojilerine karşı ne denli ilgili olduğunu biliyoruz. Ancak şirket bu konuda çok fazla detay vermekten kaçınıyordu. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre ise Facebook, artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştirmek için önemli bir ortaklığa imza attı.
     

    Orion projesi somut hale geliyor

    CNBC'de yer alan habere göre Facebook, dünyanın önde gelen gözlük üreticilerinden Ray-Ban'in ana şirketi olan Luxottica ile bir ortaklık kurdu. Sosyal medya devinin yaptığı bu hamle ile "Orion" kod adı verdiği projesini tamamlayacağı ve 2023-2025 yılları arasında akıllı gözlüklerini tüketicilerin kullanımın sunacağı ifade ediliyor.
    Bu akıllı gözlüklerin, çağrı alma, çeşitli bilgilere erişme ve konum paylaşma gibi özelliklerle donatılacağı belirtilirken, kullanım kolaylığı açısından yapay zeka destekli bir sesli asistan barındıracağı da sızan bilgiler arasında. Küçük ebatlarda bir cihaz geliştirildiği söylenirken, işin içinde Facebook'un olması ise gizlilik sorularını şimdiden akıllara getirmeye başladı bile.
      







  • şu google glass var dı bi zamanlar ne oldu ona cidden güzel bir teknolojiydi ama nedense çıkmadan birileri engel oldu sanırım.

  • Makineler akıllanıyor biz salaklaşıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.