Şimdi Ara

Fossil hibrit akıllı saat E-Ink ekran ve Wear OS ile sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce ortaya çıkan raporlara göre bu yılın başlarında Google, Fossil’in hibrit akıllı saat teknolojisini satın alarak analog saat kollarıyla ekranları bir araya getirmeye hazırlanıyor. Şimdi internet üzerinde listelenen saatler ise Fossil’den bu özelliklere sahip yeni bir modeli işaret ediyor. Bu saat, muhtemelen Wear OS işletim sistemi çalıştırıyor.
    İlk olarak Reddit kullanıcıları tarafından tespit edilen ve birkaç farklı alışveriş sitesinden de doğrulanan ‘Fossil Collider Hybrid Smartwatch HR’ modeli, birden fazla seçenekle geliyor. Kadranın dış alanı klasik saat işaretlerini içerirken yuvarlak şekilli saatin ortasından da kollar çıkıyor.
    Cihazın yüzey alanının çoğunu kaplayan E-Ink ekran, arayüzüne bakıldığında Google’ın Wear OS işletim sistemini ciddi anlamda çağrıştıran arayüz elemanlarına sahip. Tanıtımda gösterilen dörtlü kalp ritmi, hava durumu, adım sayısı ve tarih ibareleri, Wear OS cihazlarda yer alan araçlara benziyor.
    Saatin diğer görsellerindeki arayüzde yer alanlar ise tıpkı Google Fit’in Wear OS üzerinde çalışan versiyonu gibi görünüyor. Saatte menülere giriş çıkış ve fazlası için ise sağ tarafta üç buton yer alıyor.
    İnternet sitelerindeki bilgilere göre fiyatı 225 dolar olan cihaz, fitness takibi, Google Pay, Android ve iOS işletim sistemleriyle çalışabilme ve iki haftayı aşan bir pil ömrüyle geliyor. Saat aynı zamanda 50 metrelik su geçirmezlik sertifikasına da sahip.
    Google henüz Wear OS’in hibrit akıllı saatlere gelip gelmediğine dair herhangi bir açıklama yapmadı. 15 Ekim’de gerçekleştirilecek donanım etkinliğinde bir sürpriz yapılırsa Google Pixel Watch modelini görebiliriz ve bu cihaz bir ihtimal hibrit bir ürün olarak karşımıza çıkabilir.







  • güzel saat e ink ekrana bayılıyorum

  • fossil saatler cidden karizmatik. fiyatı da güzel aslında ama insanlar beğenmez işte. hergün şarja takılan oyuncak saat görünümlü saatleri beğenirler.

  • e Ink en sevdigim. Digerleri neden böyle birsey yapmaz anlamiyorum, pil acayip uzun gidiyor e Ink ekranla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.