Şimdi Ara

Realme X2 modeli 32 MP selfie kamerasıyla gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefon pazarında yaptığı çıkışla adını söz ettiren Çinli teknoloji üreticisi Realme yeni akıllı telefon modeli Realme X2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Sızan yeni bilgiler ise cihazla ilgili detayları gözler önüne seriyor.
     

    Önümüzdeki hafta tanıtılacak

    Daha önceki haberlerimizde de duyurduğumuz üzere Realme X2 modeli 64 MP çözünürlükte dörtlü arka kamera kurulumu ile gelecek. Şirket bugün yaptığı açıklama ile de cihazın ön kamerasının 32 MP olacağını resmen doğruladı. Realme ayrıca Çin'in popüler sosyal ağı Weibo'de akıllı telefonun bir görselini paylaştı.
    Paylaşılan görüntüde Realme X2 modelinin arkadan görüntüsünün Realme XT modeliyle benzerlik gösterdiğini söylemek mümkün. Şu an Realme X2'nin teknik özellikleriyle ilgili detaylar çok az. Ancak cihazın  Snapdragon 730G işlemci ve 30W VOOC hızlı şarj ile geleceği söyleniyor. Şimdilik tüm ayrıntıları öğrenmek için önümüzdeki hafta düzenlenecek olan lansman etkinliğini beklemekten başka bir seçeneğimiz yok.
      







  • 2500 bin tl den gelirse iş yapar.
  • Şu kamera olayı iyice farklı bir hale büründü. 4 kamera koyuyorlar arkaya, 2 tanesi 2mp boyutunda :)) 3 tane koy, kaliteli koy.

  • Megapiksel savaşları geri döndü. Ne güzel 12 13 mp ile gayet mutlu mesut yaşıyorduk. Yine mp başladı 20, 30, 40, 60, 100.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar da her hafta telefon tanıtmaya başladılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.