Şimdi Ara

Rockstar Games kendi oyun mağazasını açtı: GTA San Andreas ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rockstar Games kendi oyun mağazasını açtı: GTA San Andreas ücretsiz
    Grand Theft Auto serisinin popüler yapımcısı Rockstar Games, kendi PC Launcher uygulamasını resmen piyasaya sürdü. Rockstar Games Launcher ismiyle yayınlanan yeni uygulamada, stüdyoya ait oyunları satın alabiliyor ve oynayabiliyorsunuz. Launcher'ı indirenler şu anda GTA: San Andreas oyununu da ücretsiz bir şekilde kütüphaneye ekleyebiliyor.

    PC platformunda bildiğiniz gibi Blizzard ve Bethesda gibi şirketlerin hali hazırda kendi launcher uygulamaları vardı. Şimdi Rockstar Games de bu gruba katılan son stüdyo oldu. Valve'nin oyun satışlarından aldığı %30'luk pay bir süredir birçok oyun yapımcısını bu tarz hamlelere yöneltiyor.

    Rockstar Games Launcher'da şu anda yalnızca yedi farklı oyun bulunuyor. Bully ve Grand Theft Auto V bu listede yer alan oyunlardan. Ancak Manhunt, Midnight Club gibi bazı eski yapımlar şu an için mağazada yer almıyor. Ayrıca arkadaş listesi, mesajlaşma uygulaması veya mod desteği de yine Rockstar Games Launcher'da bulunmayan özelliklerden. Yani yeni platform şu an için temel bazı şeyler haricinde pek bir özelliğe sahip değil.

    Rockstar Games Launcher'ın ani bir şekilde piyasaya sürülmesi tabi bazı oyunseverler tarafından farklı bir şekilde de yorumlandı. Bildiğiniz gibi Red Dead Redemption 2'nin PC'ye gelebileceği yönünde uzun süredir söylentiler duyuyorduk. Yeni launcher uygulaması belki de RDR 2 PC sürümünün bir habercisi olabilir.

    Rockstar Games Launcher'ı buradan indirebilirsiniz. 







  • Oyun konusunda hiçbirine ayrı ayrı ücret ödemiyorsun ki. Sen bir oyunu almak istiyorsan en ucuz hangisiyse ondan alırsın. Bence gayet güzel oldu. Geçen gün GTA:SA almaya niyetlenmiştim 40TL görünce vazgeçtim. Bu sayede edinmiş oldum. Bilgisayarda zaten yüzlerce program kurulu, 1-2 tane daha kurarız sorun yok.
  • Çıkar rdr2 yi kendi platformuna özel 2 ay süre boyunca inanılmaz kitle kazanırsın sonra steam epic bilimum yerlerle anlasirsin. Tabi koskoca rockstar in pazarlama departmanı bilmiyor ben biliyorum. Ama mantıksız gelmedi Bi an. Önemli noktası rdr2 yi pc ye getirsinler artık.

  • Gün geçmiyor ki yeni bir mağaza açılmasın. En büyük sorumlusu da yüksek pay oranını düşürmeyen valve. Büyük AAA firmaları orada satacağıma, nasıl olsa kendi reklamım var diyerek kendim satarım diyor haliyle. Her ne kadar yılların oturmuş steam'ine bir şey olmaz diye herkes başta düşünse de, yavaş yavaş oluyor. Epic hızla gelişiyor. Microsoft kendi store'undan satıyor. Şimdi rockstar da illaki satacak. Öyle zamanında epic'te atıp tutanların şimdi de kalkıp gta6 steam'e çıkmazsa almam diyebileceğini hiç zannetmiyorum. :D Ve bu oyunlar milyonlar satıyor. %30 payı düşünün. Büyük gelir kapıları kapanıyor git gide. Buna rağmen hala steam payını düşürmüyor. Olan kullanıcılara oluyor. 90 tane hesap, launcher. Takibini yapmak için ayrı program lazım resmen.

  • Yeter ya bu ne. Ayrı ayrı platformlar. Hepsine ayrı ayrı ücretler. Digiturk, dsmart, tivibu, netflix, amazon, disney, epic store, steam, origin, rockstar, ps4, xbox, nintendo, stadia.... Kapitalizm midemi bulandırıyor artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimdeki mevcut GTA 4 keyini bu launcher'a ekleyebilecek miyim?

  • her oyun için 50 tane mağaza uygulaması indiririz bundan sonra diğer firmalar da açar

  • Böyle olaylar ancak para vermeyen oyunculara yarıyor

  • Steam var, epic var origin var, bu da var. Bilgisayarınızda çalışan kaç market uygulaması daha olacak? Yok mu arttıran?

  • Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    Oyun konusunda hiçbirine ayrı ayrı ücret ödemiyorsun ki. Sen bir oyunu almak istiyorsan en ucuz hangisiyse ondan alırsın. Bence gayet güzel oldu. Geçen gün GTA:SA almaya niyetlenmiştim 40TL görünce vazgeçtim. Bu sayede edinmiş oldum. Bilgisayarda zaten yüzlerce program kurulu, 1-2 tane daha kurarız sorun yok.

  • GTA V için zorunlu olarak yüklemeniz gerekiyor. (Oyunu açtığınızda Rockstar Games Launcher'i yüklemeniz istenecek ve bir sonraki açışlarınızda bu uygulama kullanılacak.) Bence en önemlisi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Eylül 2019; 1:35:6 >
  • Gta4 için de böyleydi, windows'un launcherinş yüklemek gerekiyordu, sonuç :
    Kimse hatırlamaz bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox ultimate game passi ucuza aldık diye xbox beta uygulamasını ve bir sürü oyun kurdum pc ye. Alternatif iyidir hangisi ucuzsa ondan alırsın

  • Steam gibi fiyatlandırırsa kullanılabilir yoksa gerek yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün mağaza uygulamalarını yükleyebileceğimiz bir mağaza uygulaması olsa fena olmaz artık. Hepsini tek bir yerden kuralım.
  • Sebebi Steam gibi platformların çok fazla komisyon alması, o yüzden artık herkes kendi mağazasını açma yoluna gidiyor.
    Unreal kullanan yapımcılar da sunduğu imkanlar sebebiyle yavaştan Epic tarafına geçiyor. Bence rekabet iyidir, yeter ki Türkiye yi de umursasınlar fiyatlandırma konusunda.
  • Bu işinde mokunu çıkarttılar walla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılmamak elde değil, Türkiyede sadece spor yayını için Digitürk, D-Smart, Tivibu var hepsi ayrı ayrı para, sırf bunda ötürü yasal izlemek isteyen insanı bile kaçırıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde zaten SocialClub gibi bir zımbırtıyı kurmadan oyunlarına girilemiyordu. Değişen pek bir şey olmayacak, hatta bu şekilde işler daha da kolaylaşabilir.

  • Neyle neyi bağlamışsın birader adamlar komisyon vermemek için açmış haklı olarak burada kapitalizim ile ilgili birşey yok Digitürk dsmart demişsin ne alakası var

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.