Şimdi Ara

BMW'nin elektrikli i3'ü yenileme planı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Alman otomobil devi BMW, i3 adlı elektrikli hatchback modelini yenilemeyecek. Altı yıl önce ilk çıkışını yapan otomobil bu haliyle birkaç yıl daha üretilmeye devam edilecek. Financial Times'a konuşan BMW satış ve pazarlama sorumlusu Pieter Nota, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

     

    Ayrıca Bkz.Hibrit motorlu Mercedes A 250 e Türkiye'ye geliyor
    Deneyimli yönetici bu kararı elektrikli otomobile yönelik talebin arması nedeniyle verdiklerini söyledi. Nota "i3'ün halefi için herhangi bir özel planımız yok. Altıncı yılında i3 gerçekten çok iyi gidiyor. Bu yılın ilk yarısındaki satışlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21 arttı" dedi.

     


    BMW i3 mevcut haliyle birkaç yıl daha satılacak


    2013'te piyasaya sürülen BMW i3, bugüne kadar dünya genelinde 150 binden fazla sattı. Otomobil üreticileri talebi yeniden canlandırmak ve en son teknolojilere uyum sağlamak için yedi yıllık satış sonrasında modellerini yeniliyorlar.

     

    Bu açıdan bakıldığında i3 için sadece bir yıl kalmış gibi görünüyor. Ancak BMW, ilk elektrikli otomobilini bu haliyle birkaç yıl daha satmaya devam edecek.







  • zaten ne tasarım ne de performans olarak bmw'ye yakışmayan bir otomobildi.

  • Karbon fiber ile güçlendirilmiş bir şaseye sahip olduğu için üretim maliyetleri rakiplerinin çok ötesinde. Bunun yerine maliyet olarak daha uygun bir model çıkartmaları çok daha mantıklı.

  • Aracın arka kapısının ön açılmadan açılmaması gibi saçma dizayn hataları ve aslında iki kişilik bir araç olması dışında güzel bir araç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabada en önemli şey menzil yoktu ama bütün gereksizlikler vardı. i8 ve bu boşa zaman kaybı olarak tarihe geçti. Şimdi akılları başlarına geldi mevcut modelleri elektriklendirmeye yöneldiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik sıkıntıları, tasarım hatalarını geçtim arkayı bari yenileseniz...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.