Şimdi Ara

Realme kablosuz kulaklık modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çinli akıllı telefon üreticilerinin birçok alanda faaliyet göstermesine alışığız. Özellikle mobil aksesuarlar bu alanların başında geliyor. Realme de kendi kulaklıklarını uzun zamandır kullanıcılara sunuyor. Geçtiğimiz gün ise Realme Buds Wireless modelini tanıttı.

    Alan Walker ile iş birliği


    Realme Buds Wireless sürücüleri, son dönemin popüler elektronik müzik yapımcısı Alan Walker tarafından elden geçirilmiş. Ayrıca kulaklıkların tanıtımında da kendisine yer veriliyor. 11.2 mm boyutunda sürücülere sahip olan Realme Buds Wireless modeli, bağlantı noktasında Bluetooth 5.0 desteğine sahip. Tamamıyla kablosuz yapıdansa boynunuza asabileceğiniz şekilde kablolu bir yapı bulunuyor. Bu kablo üzerinde yer alan üç tuş sayesinde de şarkı durdurma geçme veya geri alma gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Kulaklığın toplam ağırlığı ise 30 gram.



    Realme Buds Wireless modelinin tek bir şarjla 12 saat pil ömrü sunduğu belirtiliyor. Ayrıca sadece 10 dakika şarj ederek 100 dakika dinleme süresi alabiliyorsunuz. Tüm bunlara ek olarak basit su sıçramaları için IPX4 sertifikası olduğunu da belirtelim.


    Ayrıca Bkz.Comet Lake-S’in yongasetleri sızdı: PCIe 4.0 ufukta görünmüyor

    Siyah, yeşil ve turuncu olmak üzere üç farklı renkle gelen Realme Buds Wireless tabii ki fiyat konusunda firmanın anlayışını devam ettiriyor. 25 dolar gibi oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip. Satışlarına ise ilk olarak Hindistan’da başlandı.








  • babuş resimler kablolu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.