Şimdi Ara

Google Fotoğraflar, hikayeler tarzı bir özellik kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde sosyal medya ağları arasında hikâye konsepti giderek yaygınlaşıyor ve ilgi görüyor. Kullanıcıların biraz daha fazla düşüncelerini yansıtabildiği hikayeler konsepti şimdi Google Fotoğraflar platformuna geldi.


    Üst kısımda


    Google Fotoğraflar aslında yıl sonlarında çeşitli fotoğraflardan oluşan bir video hazırlıyor. Ayrıca Asistan kısmında da geçmiş yıllardaki aynı günde çekilmiş fotoğraflardan bir seçki oluşturuluyor. Hatıralar adındaki yeni özellik bunların birleşimi durumunda.


    Ayrıca Bkz.Yapay zekâ metin tabanlı oyunlara da el attı

    Sadece kullanıcıya özel olarak hazırlanan Hatıralar makine öğrenme dili kullanıyor ve belirli bir döneme ait en iyi fotoğrafları seçiyor. Sonrasında bir klip içerisinde bu fotoğraflar sırayla geçiş yapıyor.


    Hatıralar mobil uygulamada ana ekranın üst kısmında sıralanıyor ve her bir hatıra farklı bir yıla ait oluyor. Benzer fotoğrafları kullanmamaya çalışan Hatıralar özelliğinde isterseniz belirli bir dönemi veya kişiyi çıkarabiliyor veya tamamen kapatabiliyorsunuz. Hatıralar özelliği hali hazırda dağıtıma başladı.


    Diğer taraftan yakın zamanda Instagram DM özelliğine benzeyen bir fotoğraf paylaşım ara yüzü de devreye alınacak. Mesajlaşma tarzında olan bu ara yüz, arkadaşınız ile paylaştığınız tüm fotoğraflarınızı görmenizi ve özel bir sohbet yapmanızı sağlayacak.


     







  • Google fotoğraflarda son güncellemeden sonra video oynatırken frame düşmesi oluyor, tek bende mi bilmiyorum ama onu bir düzeltseler iyi olur.

  • Bilen var mı gizlilik konusunda fotoğraflar nasıldır? İnternette duyuyoruz kredi kartı kimlik bilgileri çalındı sızdırıldı diye. Yeri geliyor telefonumuzda kimliğimiz bile kaydediyoruz. Bu verilerin google erişimi var mı? Varsa alternatif galeri uygulama tavsiyesi olan var mi? Android one cihazım olduğundan dolayı galerisi yok :S

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Je8rjeiswusu2h J kullanıcısına yanıt
    Quickpic kullanışlı biraz. Ama fotoğraflar uygulaması bambaşka. Quickpic ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.