Şimdi Ara

Giriş seviyesi Fujifilm X-A7 aynasız kamera duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Aynasız kamera segmentinde rekabet giderek ısınmaya başladı. Her seviyede üreticiler ihtiyaçlara yönelik yeni aynasız kameralar ile dikkat çekmeye çalışıyor. Fujifilm de X-A7 adındaki yeni aynasız kamerasını duyurdu.


    Fujifilm X-A7 özellikleri ve fiyatı


    Fujifilm X-A7 aynasız kamera modelinde 24.2MP çözünürlüğünde CMOS sensör yer alıyor. Sensör bir önceki kamera modeline göre 8.5 kat daha fazla faz algılama pikseline sahip. Böylece daha hızlı otomatik odaklama ve yüz algılama yapabiliyor. Sürekli çekim hızı ise 6FPS.


    Ayrıca Bkz.DDR4 belleklerde 6GHz sınırı geçildi

    ISO değeri 100-12800 arasında olan kamera 25600 seviyesine kadar genişletilebiliyor. 4K çözünürlükte 30fps, Full HD çözünürlükte ise 60fps video kaydı yapılabiliyor. Bulanıklaşmaya sebep olan Rolling Shutter etkisini ise en aza indiriyor.

     

    Önceki modelin aksine tamamen dönebilen bir dokunmatik ekrana sahip olan kamera kontrolleri buradan sağlıyor. Lens ile birlikte gövde 455 gram ağırlığa sahip. Kamerada ayrıca HDR gibi canlılık efektleri katan Bright Mode yer alıyor.


    Fujifilm X-A7 aynasız kamera modeli Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIZ PZ lens ile birlikte 700$ fiyat etiketine sahip. Satışlar 24 Ekim tarihinde başlıyor.


     







  • yüksek kaliteli makineleri
    moda tasarımcısı modelleriyle sunulmasına pekte alışı değiliz !

    ne kadar çok özellikle
    ve ne kadar çok para veriliyorsa o kadar ağır ve büyük olmalı !!!

  • şirin bir makineye benziyor

  • Kesinlikle! Fotoğraf üzerine ufak tefek işler yapan birisiyim karar kıldığımız makine xt-30'du fakat sırf yazdığınız sebep yüzünden xt-2 aldık hatta altına da battery pack taktık üzerine bir de dandik lcd ekran ekledik, uzay gemisi gibi oldu.

    Dslr yerine aynasız bir kamerayla çekime gidince bunun için mi para verdik tarzı cümleler çok duyulur hale geliyor.

  • Çekim kalitesi profesyonelleri pek tatmin etmiyor olsa da, bence fotoğraf için alınabilecek küçük ve "tarz" makineler listesinde fujinin bu x serisi ilk sırada yer alıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: .rkan

    Kesinlikle! Fotoğraf üzerine ufak tefek işler yapan birisiyim karar kıldığımız makine xt-30'du fakat sırf yazdığınız sebep yüzünden xt-2 aldık hatta altına da battery pack taktık üzerine bir de dandik lcd ekran ekledik, uzay gemisi gibi oldu.

    Dslr yerine aynasız bir kamerayla çekime gidince bunun için mi para verdik tarzı cümleler çok duyulur hale geliyor.
    Hocam canon eos rp ile bir çok çekime gittim ufacıkda makina hatta xt3den bile hafif, sony a6500le yarışıyor neredeyse, hiç öyle birşey duymadım o sizin hüsnü kuruntunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 13 Eylül 2019; 15:1:35 >
  • Çalışılan kişi ve kurumlarla da ilgili tabi bu durum neyse eğer yeterince para bulanilirsem x-a7'yi kişisel kullanım için satın almak istiyorum. Fujifilm'in güncel modelleri baya baya iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a5 aldım geliştirilmiş versiyonu olmuş ancak şunu söyleyeyim vizörsüz bir hiç, ekran güneş altında sizi çok üzüyor,onun dışında çekim kalitesi ve alan derinliği konusunda gerçekten çok iyi işler çıkarıyor video konusunda bir şey beklemeyin video performansı kötü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.