Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T önümüzdeki ay Android 10 güncellemesi alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil işletim sistemi Android'in en yeni sürümü kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, akıllı telefon üreticileri de Android 10 güncellemesini alacak cihazları belirlemeye başladılar. Bu güncellemeyi alacak cihazlardan birinin Xiaomi Mi 9T olacağı ise kesinleşti.
     

    Ekim ayında güncelleme alacak

    Xiaomi resmi olarak Android 10 güncellemesi alacak cihazların listesini henüz paylaşmış değil. Ancak Ausdroid sitesinin haberine göre Xiaomi destek ekibi Xiaomi Mi 9T'nin Android 10 işletim sistemine güncelleneceğini onayladı. Cihazın Ekim ayı başında en yeni mobil işletim sistemine yükseltileceğini söyleyebiliriz.
    Ayrıca Xaomi'nin önümüzdeki günlerde resmi olarak Android 10 işletim sistemine güncellenecek cihazların bir listesini yayınlaması da bekleniyor. Diğer akıllı telefon üreticilerinin de benzer şekilde kullanıcılarını bilgilendirmesi bekleniyor.
      







  • A3 den önce alırsa android one ne anlamı olacak.

  • Xiaomi yazılım ve arayüz konusunda sorunlar yaşatıyor diye konuşuluyor bu aralar...

  • mi 9t reklamı...

  • 5s cihazının kullanıcısıyım Android 6 ile çıkan şuan Android 8 güncellemesine kadar alan ve MIUI 8 ile çıkıp 10.2 sürümünü de almış bir cihaz. Güncelleme konusunda Xiaomi fena değil ama bundan sonra bir daha Android güncellemesi almadan MIUI güncellemesi alacağı söyleniyor. Ki Xiaomi bu arayüzde zaten Android özelliklerinin çoğunu ezip kendisi bir daha gerçeklediği için Android 9 özellikleri MIUI 11 ile gelir diye tahmin ediyorum. Onun dışında yoğun bir arayüz ama performans olarak bir pişmanlığım yok. Mi'nin cloud servisleri tam olarak ülkemize düzgün bir şekilde gelse yazılımda daha stabil olacağına inanıyorum.

  • Red mi note 7'de alır umarım.

  • android güncellemelerine aşırı itimat edenleri anlamıyorum.
    geçen ay a kadar android 6 lı cihaz kullanıyordum.
    şu an android 9 lu Mi9t ye geçtim bence hiç bir fark yok arada. android 10 çıksa ne çıkmasa ne?
    bunlar hep ticari işler, kullanıma etki eden şey pek yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.