Şimdi Ara

Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç: Yeni Opel Corsavan

    (01 Mayıs 2007)
    Sportif ve atletik tasarımlı yepyeni bir ticari araç
    Yen Corsa’dan tanıdığımız şasi özellikleriyle dinamik ve konforlu sürüş
    Çekici tasarım, daha büyük ve geniş arka kapı, daha fazla istiap haddi, ge-liştirilmiş güvenlik ve geliştirilmiş sürüş dinamiği ile Yeni Corsavan 1.3 CDTi 75 hp motor seçeneği ile 30 Nisan’dan itibaren Türkiye’de pazara sunuldu.

    Yeni Corsa Van, stil sahibi tasarım ve otomobil sürüş dinamiğini, ticari araç özelikleriyle benzersiz bir şekilde birleştirmiş yepyeni bir van’dır.

    Yeni Corsavan, Yeni Corsa’dan tanıdığımız; atletik çizgileri, kaslı omuzları ve coupé tarzı tavan çizgisiyle ticari araç pazarında tasarımıyla en dikkat çeken araç olmaya adaydır... Yeni Corsavan’ın dış boyutları bir önceki modele oranla göre büyümüştür. Yeni Corsa Van eski modele göre yaklaşık olarak 18 cm daha uzun, 7 cm daha geniş ve 5 cm daha yüksektir. Yeni Corsavan’da istiap haddi ise 475 olmuştur.

    Yeni Corsa van kullanırken bir otomobil yüklediğinde ise tam bir ticari araçtır. Standart sunulan hıza duyarlı elektroservo direksiyon, koşullara kolayca uyum sağlayan motor sürüşü keyfe dönüştürürken, aynı zamanda hızlı ve atak bir kullanım anlamına gelmektedir. Şık sürücü kabini ergonomisi ile mükemmel desteklenen koltuklar sürücüyü gün boyunca zinde ve hazır tutacaktır. Yeni Corsa Van’ın sürücüsü kendisini şehirde en çok talep gören otomobilin direksiyonunda hissedecektir. Öte yandan geniş, yukarı doğru kalkan camlı arka kapısı, kolay erişim, yük-leme ve boşaltma için mükemmel orantılara sahip yükleme alanını gözler önüne sermektedir. Sürücü ve yolcu, yük ve yolcu bölümünü ayıran metal seperatörle yük hareketlerinden korunmaktadır.

    Yeni Corsavan’da Sürücü ve yolcu havayastığı (opsiyonel), elektrik kumandalı yan aynalar, Radyo/CD Çalar eklenmiştir. Corsa’dan tanıdığımız katlanabilir anahtar standart olarak sunulmaktadır. Elektrikli camlar sıkışma korumalıdır. Hıza duyarlı otomatik kilitleme sistemi standartlar arasına eklenmiştir. 6km/s bagaj ve 12 km/s kapılar otomatik olarak kilitlenmektedir.

    Yeni Corsa Van’da Yeni Corsa’dan hatırladığınız kişisel ayarlar standartttır. Kapıdan kapıya aydınlatma, akıllı silecek, dokunmatik sinyal, otomatik kilitleme, hız limiti ve akustik sinyal ses seviyesi gibi ayarlar kişisel ayarlar özelliği sayesinde kontak anahtarına yüklenebilir.

    Yeni Corsa Van 1.3 CDTi 75 hp motorla sunulmaktadır. Performansı ve yakıt eko-nomisi ile dikkat çeken 1.3 CDTi oldukça sessiz bir motordur..

    Yeni Corsa Van’da ABS, sürücü hava yastığı, Düz hat denge kontrolü ve sürüşe duyarlı fren lambası gibi üst düzey güvenlik donanımı standart olarak sunulmaktadır: Düz Hat stabilite kontrolünde viraj içinde yapılan frenlemelerde aracın istikrarlı bir şekilde seyrini sağlamaktadır. Yeni arka aks tasarımı sayesinde, daha iyi yol tutuşu, daha iyi süspansiyon özellikleri devreye girmektedir. Bu da konforun yanısıra güvenli bir sürüşü garantilemektedir. Yeni Corsa Van’sa yolcu hava yastığı opsiyonel olarak sunulmaktadır.

    Yeni Corsa Van, Yeni Corsa 3 kapı tasarımına sahip olduğu için herkesin bütün gün kullanmaktan zevk duyacağı ve övüneceği bir araçtır. Yükleme kolaylığı, 919 litrelik optimum kargo hacmi ve istiap haddinin yanı sıra kopmak boyutlarıyla özellikle yoğun şehir içi kullanımı gerektiren operasyonlar için ideal bir araçtır. Otomobil benzeri değil, otomobil sürüş konforu ve karakteristiğine sahip Yeni Corsa Van zamanlarının büyük bölümünü yollarda geçiren işletme sahipleri ya da çalışanları tarafından en çok tercih edilen araç olması beklenmektedir.

    Yeni Corsa Van çekici tasarımı ile, hem büyük firmaları hem de küçük işletme sahiplerini en iyi şekilde temsil edecek hem de ticari beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak yepyeni bir araçtır.

     Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç


     Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç


     Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 2 Mayıs 2007; 22:36:54 >







  • Şirketler bu aracı çok tercih edicek hem ticari olduğu için alırken kar edicekler hemde kullanırken dizel olmasıyla ayrıca çok şık olmuş
  • şık ticari
  • kaç para?
  •  Opelden Heyecan Verici ve Dinamik Yepyeni Bir Ticari Araç


    şuanda bakcaktım aklıma geldi ama sitede bir sorun var
  • Bende fiyatına bakamayı denedim site açılmıyo güncelliyolar heralde...

    Tahminim 22-23 civarı olur
  • 24 milyar 1.3 cdti 75 ps olanı.

    Yalnız klima ve yolcu airbag opsiyonel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 2 Mayıs 2007; 23:51:59 >
  • çok uygun gibi görünüyor

    gerçi öbürlerinin fiyatını bilmiyorum ama bunun tipine kurban olsun o para

    CorsaVan 1.3 CDTi Dizel Comfort 21.674,00 YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 2 Mayıs 2007; 23:53:57 >
  • 24000 mi 21600 mü

    24000e klima dahil değilse pahalı baya klima yolcu havayastığı olur 26000YTL
  • gerçek veriyi resmi sitesinden alacağız fakat dediğin gibi güncelleniyor sanırım ama 25 i geçmez eminim


    resmi sitesinden aldım sanırım yazıda da vardı

    • Binek otomobil güvenliği ve konforu
    • 75 hp gücünde common rail turbo dizel motor
    • 475 kg istiap haddi
    • Yarım-boy yan duvar paneli
    • Yük ve yolcu bölümünü ayıran metal seperatör
    • “Hız limiti” uyarı sinyali
    • Avantajlı servis ve garanti koşulları
  • Opel servislerindede ne kadar avantajlı koşullar olabilir tartışılır

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 3 Mayıs 2007; 0:08:10 >
  • liste fiyatı 24, yolcu havayastığı, klima ve metalik boya ile 27 oluyor, ama 24.5 a alınabileceği kanaatindeyim, çünkü diğer tüm opel modellerinde indirim yapıyorlar.
  • Yeni Corsa Van 1.3 CDTi Dizel Corsa Van 24.235,00 YTL

    resmi sitesinden aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.