Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
20
Favori
363.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ford Ranger ile ilgili tüm düşüncelerimizi burada paylaşalım.



  • Hadi arkadaşlar bu konuda hiç bişey düşünen yok mu?
  • geçenlerde yeni kasasının siyahını gördüm çok şıktı. ikinci ele düşünce ciddi ciddi almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşların yorumlarını da bekliyorum
  • 2005 Ford Ranger 4x2 XLT ile bir çok sedana toz yutturabilirsiniz... o tork, o çekiş 180 ibre var hemen dayıyabiliyosun.. tek kelimeyle harika daha ne denilebilrki... kuzenimle birlikte çok otomobil avladığımız olmuştur




  • hadi arkadaşlar olmuyor böyle
  • hiç kullanan yok mu??....
  • geçen hafta ankara da istanbul yolundaki forda gittim. 4*2 sine bindim ama sürmedim. içi çok konforlu görünüyordu. bu ay sonunda 4*2 sinin aynı 4*4 gibi yüksek modeli gelecek dediler ama sıfır almam mümkün değil tabi. ikinci ele düşmesini hatta 1-2 yaşına gelmesini bekleyeceğiz. birgün sonra da yine istanbul yolundaki mitsubishi ye l200 e bakmaya gittim. l200'ün 4*2 modeli de aynı 4*4 gibi yüksekdi. ford 4*2 ye anahtar teslim 38'e bırakıyor mitsubishi ise 36.500 e veririm dedi. mitsubishi çok ilgiliydi. hemen teset sürüşü yapalım dediler ve 4*4 ile hemen mitsubishinin arka tarafındaki arazide deneme yaptık. arazi performansı müthişti. ankarada olanlar mitsubishi nin hemen arkasındaki tepelerdeki tekerlek izlerine bakabilirler.
    neyse gelelim forda. l200 her ne kadar daha havalı ve rahat görünse de ford köşeli hatlarıyla daha bir kamyon gibi geldi bana. l200 daha çok jip gibi.4*2 yüksek modeli eminim daha da heybetli olacak. rangerin bir artısı bagaj havuz kaplaması fordun hediyesiymiş. ranger a takmış durumdayken l200 de kafa mı karıştırdı. ama nasıl olsa 1.5 2 seneden önce almam mümkün değil. belki o zamana kadar fikrimiz değişir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: udl

    hiç kullanan yok mu??....




  • Bende bir an önce ranger ve mazda bt50 ti denemek istiyorum
  • aman dikkat adamlar uyanık test sürüşünü 4*4 ile yaptırıyorlar sonra arabaya aşık oluyorsun aklındaki 4*2 bir anda 4*4 e dönüşüyor ve fazladan 10-15 milyar ödüyorsun. reklam bu demk oluyor işte.
    quote:

    Orjinalden alıntı: pick-up

    Bende bir an önce ranger ve mazda bt50 ti denemek istiyorum
  • arkadaşlar, biraz önce 4x2 XLT otomatik versiyonu için ön ödemeyi yaptım, Aralık sonu gibi araç gelecekmiş.
    merak ettiğim bir şey var;
    aracın arkası oldukça uzun olduğundan, ve bir de camlı kabinle kapatmayı düşündüğümden, arkaya taktıracağım kameranın görüntüsünü izleyebileceğim (ayrıca dvd, tv, navigasyon da tabi) bir sistem almayı düşünüyorum.misal kenwood kvt 725 gibi bir alet.aracın ön konsoluna uyup uymayacağı konusunda fikri olan var mı, ya da başka bir tavsiyesi olan...
    (kvt 725 ve ranger'in ön konsol resimlerini ekledim, tabi başarabildiysem:)


     Yeni Ford Ranger Kulübü


     Yeni Ford Ranger Kulübü




  • şu an almayı düşünmüyorum fakat çok güzel bi araç heybetli gözüküyo sanki her yolda giderim ulennn diyo yaw araba
  • Alanya Otokoç'ta Ranger Thunder 4x4 gördüm...gerçekten çok güzel bir araç..her türlü konfor düşünülmüş..deri koltuklar,alaşımlı jant,pusula,park sensörü ve bilimum techizatıyla çok havalı bir araç...bizde 2008 Focus Hb Ghia tdci var...bence konforu bizim araçtan daha üstün...bizde park sensörü ve deri koltuk bile yok..
  • 10 gün önce aldık.Hi-rider modelinden.Arac cok güzel, kesinlikle tavsiye ederim.
  • Allah kaza bela vermesin arkadaşım
  • sağol arkadaş...ben de herkese kazasız belasız günler dilerim.
  • 2 hafta once aldik 4x2 hi rider super bir arac ben de tavsiye ederim bir daha ufak arabaya biner miyim bilmiyorum
    dun servise gittim bi lamba yaniyodu kadranda nedeni merak ettim adamlar sasirdi ilk defa hi rider geliyo bize filan heycan oldular
    (bana tozlu bir yolda gittiginizden olmustur dediler ama mantiksiz geldi neyse tekrarlamaz insallah)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducky -- 22 Şubat 2008; 17:19:54 >
  • hayırlı olsun arkadaşım.Bende de hi-rider var.Gercekten cok güzel bir arac.Bahsettigin lamba tam olarak nerede...Birde kaskosunu kaca, hangi şirkete yaptırdın.tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız günler dilerim.
  • tesekkurler alonsur25 sana da hayirli olsun
    bahsettigim lamba sari motor seklinde devir saatinin sol altinda
    kaskosunu axa oyaktan yaptirdik babam yaptirdigi icin bilmiyorum ama prim ine 266 yaziyor kagitta
  • tesekkur ederim.Cok sagol...
  • mrb arkadaşlar, ben 2-3 senedir işim gereği ford ranger 4x4 kullanıyorum. hemen hemen bütün modellerini kullandım. su anda da 2007 xlt var. son cıkan xlt versiyonu gercekten harika. her bakımdan güven veriyor. sunu söyleyebilirimki son derece sağlam ve güclü bir araç. su anda nissan navara dan sonra en konforlu arazi aracı diyebilirim. aracın en büyük eksisi parça sıkıntısı ve parcaların fiyatı. aracı mazda motor üretiyor. bu yüzden arac gercekten ford mu değilmi tartışılır. servis hakkında yorum yapmayacağım. sanırım ne demek istediğimi anladınız. bu tip araclar yağıslı ve buzlu zeminlerde yüksek devirli olmasından dolayı cok problem cıkartıyor. cünkü arka sasesi cok hafif bunuda aracın yük kapasitesini artırmak için bu şekilde yaptıklarını düsünüyorum. son versiyon bir ford ranger la inanın otoban veya düzgün bir yolda kafa tutamayacağınız arac cok azdır. yazlık lastiklerle 200 km. hıza çıkabiliyorsunuz ayrıca kalkısta inanılmaz seri. arazide kullanmaya kıyamayacagınız bir arac. sehir icinde ise, özellikle büyük sehirlerde park sorunu yasayabilirsiniz ayrıca sehir merkezlerinde bu araclara her yola giremezsiniz direk ceza yiyorsunuz cünkü kamyonet sınıfı. yinede bu aracla sehir içinde diğer araçlara üstten bakabilir. onların cıkamadığı yerlerden çıkabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.