Şimdi Ara

Samsung ve SK Telecom, 5G özellikli 8K TV'ler için ortak çalışacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın ilk 5G özellikli 8K TV'sini geliştirme yarışı hız kesmeden devam ediyor. Samsung, dünyanın ilk 5G destekli 8K TV'sini geliştirmek ve ticari hale getirmek için SK Telecom ile ortaklık yaptığını duyurdu.
     

    Samsung bir ilki gerçekleştirmek istiyor

    İki şirketin ortaklaşa geliştirecekleri bu TV'ler VR ve diğer veri ağırlıklı içeriklerin son derece hızlı indirilebilmesini sağlayan bağlantı hızlarına ve ultra yüksek çözünürlüğe sahip ekranlara sahip olacaklar. Samsung'un bu ortaklık için SK Telecom'u seçmesinin en büyük nedeni ise, şirketin Güney Kore'deki 5G çalışmalarında etkin rol oynaması ve ülkenin devlet kurumlarına hizmet sağlaması olarak gösteriliyor.
    İki şirket yatay ve dikey olarak döndürülebilen bir televizyon olan 5G Sero TV modelini geliştirmek üzere güçlerini birleştirecekler. SK Telecom AR-GE bölümü başkanı Park Jin-hyo bu ortaklıkla ilgili yaptığı açıklamalarda: "5G destekli 8K TV, ultra yüksek çözünürlüklü TV teknolojisi ile birlikte ultra düşük gecikmeli 5G ağlarının doruk noktası olacak." ifadelerini kullanırken, TV'nin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı ile ilgili ise bir bilgi vermedi.
      







  • yine samsung yapacaktır
  • 8 k da 75 den aşağısı çok saçma. Göz fark edemiyecek ayrıntıları.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    8 k da 75 den aşağısı çok saçma. Göz fark edemiyecek ayrıntıları.
    Bu bizi ilgilendirmiyor. 8K'dan sonra hemen 16K'ya geçilmesi gerekli.

    İşin sonunda bu 8k sayesinde 4K televizyon fiyatları 200$ civarlarına indi. Ne kadar yüksek çözünürlük, alt katta o kadar iyi fiyat.
  • Turkiye'de GSM de kotalar saniyede degil saliseler icinde bitecek :)

    Yurtdisi cikis ve giris bant genisligimiz de vasat! ...

  • LG ile Samsung arasında kavga var. LG firması Samsung 8K gerçek değil bizim 8K gerçek diyor. LG kendi ürününe adını koymuş: REAL 8K

    Samsung olarak micro led ve OLED teknolojilerine geçiş yapamadıkları için şimdilik ara çözüm bulmuşlar ve kendi 8K versiyonlarını piyasaya dayatmaya çalışıyor gibi. Samsung bu yüzden ilginç bir şekilde 55 inç 8K ürün çıkararak kafaları karıştırdı. Anlamı şu; hem diğer teknolojilere hazır değilim diyor hem de elimdeki 8K gerçek değil ama tüketiciler farkedene kadar rakiplerimden geri kalmak istemiyorum diyor.

    Sony de daha yüksek kalitede 8K sürümü ürün satmak için Samsung'un kendi ortaya koyduğu düşük kaliteli 8K standartlarından uzak duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.