Şimdi Ara

Switch Sistem Güncellemesi Versiyon 9.0.0 Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Nintendo, Switch'in yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 9.0.0'ı yayınlandı.
     
    Güncelleme notları:
     

    - Haber kanalına (News Channel) arama yapabilme özelliği eklendi. Yazarak veya filtreler yardımıyla kanalları arayabilirsiniz.

    - Kullanıcı ayarlarına “Display QR Code to Check In” eklendi. Nintendo hesabınıza giriş yaparak kullanmak için ekranda QR kodunu görüntüleyebilirsiniz.

    - Alarm Bildirimleri; Sistem Ayarları> Bildirimlere eklendi. Bu sayede önceden ayarlanmış alarmları kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Alarmlar sadece desteklenen yazılım içerisinde ayarlanabilir. (daha sonraki bir tarihte eklenecek). Bu özelliği kullanabilmek için kontrolcü ürün yazılımı güncellemesi gerekebilir.
     
    - Artık dokunmatik ekran hassasiyet değerini ayarlayabilirsiniz. 
     
    - Kullanıcı sayfasına “Online Play Invites” kısmı eklendi. Bu kısımdan desteklenen oyunlarda çevrimiçi modlara katılmaları için arkadaşlarınıza davet gönderebilirsiniz.

    - Kullanıcının deneyimini geliştirmek için genel sistem stabilite iyileştirmeleri. Bazı kullanıcıların Fire Emblem: Three Houses oyununu açamadığı ve hata aldığına yönelik sorun düzeltildi.





  • Yaklaşık 1 haftadır nintendonun hiçbir eshop mağazasından(uk, mex, usa, aus, vs vs) kredi kartımla alışveriş yapamıyorum, en son geçen hafta bir kere de 1200 TL 4 oyun aldım, kartımda yerde var ama bi türlü başka oyunları da satın alamıyorum??? Bilgisi olan var mı
  • Zengin bey diğer kartınızdan almayı deneyin yada başka hesap açın sorun olmaz sizin için.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yaklaşık 1 haftadır nintendonun hiçbir eshop mağazasından(uk, mex, usa, aus, vs vs) kredi kartımla alışveriş yapamıyorum, en son geçen hafta bir kere de 1200 TL 4 oyun aldım, kartımda yerde var ama bi türlü başka oyunları da satın alamıyorum??? Bilgisi olan var mı


    vay kardeşim sen ne iş yapıyorsun öyle ya 1200 tl ye 4 oyun fln :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zengin bey diyen kardeş ben güvenlik görevlisiyim içkim sigaram yok aylık aldığım maaş 3200 TL evim kira değil kendi evim, her ay da 1200 TL bayılıyorum oyuna ve koymuyor ok, kendime ait 12 hesap var Nintendo da, olmadı,başkasının kartını da denedim olmadı, bankayı aradım kartda kısıtlama yok, Nintendo ya yazdım cvp gelmedi, reddit sitesin de okudum 2 hafta bekleyin diyor, bu güncellemeyi de yaptım durum aynı, sanırım yaptığım cihaza bi müddet sınırlama geldi
  • 1200 liraya diğer platformlarda 50-60 oyun alırsın
  • Netflix gelmedi hala...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 oyun mu? 1200 TL’ye? Diğer platformlarda mesela ps4 Xbox gibi mi? Switch için dragon quest xi aldım 360 TL, acaba ps4 ya da xboxda bu oyun 100 TL mi?
  • bende bu sorun olmadı ama arkadaşlarımda vardı e-shop sıkıntısı bazen 24 saatte geçiyor bazen 1 hafta 10 gün sürüyor bizde çözemedik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.