Şimdi Ara

Hitman 2’nin Eylül Yol Haritası Ajan 47’yi Maldivler’e Gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Ajan 47'nin yaz tatili resmen bitti gibi gözüküyor. Ajan 47'nin suikastçı hayatından kopma zamanı geldi. Fakat maalesef, üstlerinin onun için başka planları var. Bu ayın Hitman 2 yol haritasında Ajan 47, Maldivler'de tropik güneşe sahip bir tatil yeri olan Haven Island'a uçuyor. Ancak pina coladas için zaman yok, yeni hedefler, kilit açmalar ve görevler içeren Eylül ayının başından sonuna kadar sürecek çok sayıda yeni görev var.
     
    Eylül ayında zaten iki sözleşme vardı. Dalton Dissection sözleşmesi, Ajan 47'nin, New York bankasına şu ana kadar ki en sevimli kılık kıyafetiyle (bonus olarak bir tavşan maskesi var) dönmesini sağlayacak. İkinci sözleşme olan The Covert Dispersal, Ajan 47'ye, gizli görevlileri ortadan kaldırarak şirin bir bahçe partisini çökertmesi için meydan okuyor.
     
    IO Interactive ayrıca ay ilerledikçe özellikli sözleşmeler, oyun güncellemeleri ve canlı yayın ekliyor. Şimdiden iki sözleşme yapıldı ve bir sonraki 12 Eylül’de yayınlanacak, sanırım Ajan 47’nin yaz tatili sona ermiş gibi görünüyor, belki de Noel tatili daha rahatlatıcı olacak. Bu Eylül ayı yol haritası 24 Eylül'de erişilebilir durumda olacak.
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.