Şimdi Ara

Joker, daha vizyona girmeden ilk büyük ödülünü kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Joker, daha vizyona girmeden ilk büyük ödülünü kazandı
    Warner Bros'un heyecanla beklenen Joker filmi, Venedik Film Festivali'nde çok büyük bir ilgi gördü. Bu yıl İtalya'da 76'ncısı düzenlenen film festivalinin büyük ödülü "Altın Aslan" (Golden Lion), Joker filmine verildi. Joker, Altın Aslan ödülünü alabilen ilk çizgi roman uyarlaması olarak tarihe geçti.

    Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazanmak gerçekten de çok büyük bir başarı. Bu ödülün önceki sahipleri arasında Roma (2018) ve The Shape of Water (2017) gibi filmler var. Her iki film de sonrasında Oskar Akademi Ödülleri'nde de büyük başarıya ulaşmıştı. Şimdi Joker filminin de Oskar'da en iyi film kategorisinde aday gösterilmesi bekleniyor.

    8 dakika boyunca ayakta alkışlandı


    Joker filminin Venedik Film Festivali'ndeki ön gösterimi seyircilerden inanılmaz bir ilgi gördü. Variety tarafından yapılan habere göre, ön gösterime katılan izleyiciler Joker'i tam sekiz dakika boyunca ayakta alkışlandı. Katılımcıların özellikle de Joaquin Phoenix'e büyük ilgi gösterdiği belirtiliyor.

    Joker, daha vizyona girmeden ilk büyük ödülünü kazandı
    Venedik Film Festivali'ndeki ön gösterimin ardından yabancı medyada Joker filmiyle ilgili incelemeler de yayınlandı. Filmin puanları şu anda beklentilerin çok üzerinde. The Guardian, Empire ve IGN eleştirmenleri Joker'e 10 üzerinden 10 puan verdi. Bu tarz sitelerden 10/10 not almayı başarabilen filmler çok nadir görülüyor.

    Toplumun umursamadığı başarısız bir komedyenin inanılmaz değişimini izleyeceğimiz Joker filmi, 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Filmin başrolünde son yıllarda muazzam performanslara imza atan Joaquin Phoenix yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise The Hangover serisinden tanıdığımız Todd Phillips oturuyor.  



  • 9 veya 8,9 puan ver anlarım. 10 tam puan verip de 8 dak. ayakta alkışlamaları için filmi mi yoksa oyuncuları mı analiz etmeli bilemedim. bu arada karakteri canlandıran oyuncu gladyatör'deki imparator commodus rolünden tanıdık, kötü bir karakter. anlaşılan joker'in yeni mirasçısı, yakışır.

    yakışır derken, tip olarak yani filmi izledikten sonra ekstra bir yorum yaparız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Eylül 2019; 5:25:21 >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Normal bi sinemasever olarak eleştireceksen kimsenin umurunda olmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    bence de. çünkü bunların yapacağı filmler genelde holivud filmleri olup, belli bir amaç uğruna insanları hipnotize etmeye ve akabinde istediklerini yaptırmaya yönlendirmek üzeredir. kesin bu film içerisinde de ilk beş veya on dakika içerisinde bir sevişlme sahnesi vardır. çıkarsa şaşırmam. çıkmasa da
  • Merakla bekliyorum.

    Imdb puanı ön gösterim sonrası 9.6 olmuş bile.
  • xenix kullanıcısına yanıt
    Deli karakterle etkileyici bir performans sunmak daha kolay gibi. Zaten çoğu oyuncu da röportajlarda felan bunu belirtiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xenix

    Bu mesaj silindi.
    Jocker değil joker, ayrıca yarısı farklı olup para atan adam joker değil two face.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matt Reeves in Batman filmi ile aynı evrende geçebileceği ile ilgili söylentiler var bu Joker in. Umarım gerçekleşir bu durum, Flash filmi ile de farklı evren olayı işin içine girerse WB tekrar Marvel ile rekabet edecek seviyeye gelebilir bu Joker yapımı ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 8 Eylül 2019; 11:8:2 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir yorum yazmışım teşekkürler düzeltme için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylardır bu jokeri oynayan adamı nereden hatırlıyorum diye düşünürken bugün aklıma geldi, gözleri çok tanıdık geliyor diyordum içimden. Bugün hatırladım. Çok film izlemeyen ve yabancı isimleri bilmeyen birisiyim. Bu adam gladyatör deki genç roma kralı. O filmde de psikopatlığı iyi oynamıştı. Bunda da iyi oynar. Adamın gözlerinin bakışından psikopatlık süzülüyor. Ödülü almayı hak etmiş.

  • Bence her sey kasitli yapildi, film iyidir kötüdür bilemem. Bence o ödül töreninde o tür filme ( cizgi roman karakterine odaklanmis bir filme) ödül vermeyeceklerdi.

  • Yav hele bir durun

    Bari filmi izleseydiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gösterildi zaten festivallerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venedik film festivalin de övgü alsa ne yazar ..forum donanım'ın sinema ustadların dan daha mı iyi anlıyorlar bu kişjler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Tamamini izlediler mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hatta ign gibi siteler izleyip incelemesini bile yaptılar filmin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN'in incelemesini dikkate almamak lazım bence, çünkü The Last Jedi'a 9.7 vermişti. :D :D

  • dc evreni marvel gibi olmalı diyordum fakat solo dc filmleri her zamanki gibi güzel oluyor. Fragmanlar beni çok etkilemişti, bakalım film nasıl olacak.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.