Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_asparagas_
Uzaklaştırılmış
25 gün cezanın 1 günü kaldı.

25 Eylül 2007; 20:17:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

metepenin yüklediği altyazı sonuç olarak işe yarıyor dimi arkadaşlar?
cherokee035

26 Eylül 2007; 14:31:05 

Bu cihazı almak istiyorum ama merak ettiğim birşey var creativ marka analog 5+1 var şu anda uyduya bağlı çalışıyor ben 5+1 imi hem uyduda hem dvd de kullanmak istiyorum bu nasıl mümkün olur ?iki cihazı birbirine bağlamakmı? gerekiyor eğer gerekiyorsa ne tür bir kablo almalıyım?...
Bu tür bir bağlantıda hem uyduda hem dvd de görüntü ve ses kaybı yaşarmıyım...
Birde net ten mp4 indirsek seyredebiliyormuyuz..
Ayrıca Yeni cihazlara eski yazılımı deneyen varmı uyuyormu?..

Dr.power

26 Eylül 2007; 15:50:07 

quote:

Orjinalden alıntı: cherokee035

Bu cihazı almak istiyorum ama merak ettiğim birşey var creativ marka analog 5+1 var şu anda uyduya bağlı çalışıyor ben 5+1 imi hem uyduda hem dvd de kullanmak istiyorum bu nasıl mümkün olur ?iki cihazı birbirine bağlamakmı? gerekiyor eğer gerekiyorsa ne tür bir kablo almalıyım?...

giriş terminallerini çoklayıp yani bir giriş iki çıkışlı kablolardan alarak yapabilirsin. her iki cihaz aynı anda açık olmadığı sürece sorun olmaz.

mehmetclk

27 Eylül 2007; 20:35:08 

quote:

Arkadaşım benim hoparlör bağlantısı hem uydu hemde dvd ye bağlı olarak çalışmaktadır.Şöyleki dvd scart girişi uydu alıcısına bağlı,ses çıkışıda uydu alıcısından hoparlöre bağlı olarak çalışıyor.Bunun için iki ucu tos diğer ucu streo ses giriş olan küçük bir konektör işimi görüyor.Uydu alıcısı açıkken dvd player açıldığığında direk dvd ye geçiyor,uyduyu stand by konumuna alıp tekrar dvd ye geçebiliyorsun ancak her iki şekildede uydu alıcın açık olması lazım en azından stand by konumunda
meandros

27 Eylül 2007; 22:18:51 

amerikan sitelerinde 350 usd civarında olan cihazın linkini tıklayın ve başka çözüm aramayın.

en önemli özellikleri: 1-dvd,divx en önemlisi hd player
2-350 gb hard diske sahip
3-wireless: pcden media yada dataları kablo bağlamadan tv ve ses sistminize bağlı olarak duran cihaza deirek atabiliyorsunuz
4-optik,co aksiyel,dvi,s-video çıkışları var
5-internete de bağlanabiliyor
6-usb host ve device bağlantıları var daha ne olsun.
http://www.airlinktek.com/english/prod_mg350.htm#spec

atorbaci

28 Eylül 2007; 2:17:04 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

quote:

Arkadaşım benim hoparlör bağlantısı hem uydu hemde dvd ye bağlı olarak çalışmaktadır.Şöyleki dvd scart girişi uydu alıcısına bağlı,ses çıkışıda uydu alıcısından hoparlöre bağlı olarak çalışıyor.Bunun için iki ucu tos diğer ucu streo ses giriş olan küçük bir konektör işimi görüyor.Uydu alıcısı açıkken dvd player açıldığığında direk dvd ye geçiyor,uyduyu stand by konumuna alıp tekrar dvd ye geçebiliyorsun ancak her iki şekildede uydu alıcın açık olması lazım en azından stand by konumunda

ben de megaworks var.uydu alıcısında 2 tane scart yeri var.birisi VCR için diğeri TV yazıyor vcr olana scart ile piranhayı bağladım.TV yazana da TV ye scart bağladım.ve mehmetclk arkadaşın dediği olay oldu.yani scartı tak çıkart muhabbetim bitti.

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
atorbaci

28 Eylül 2007; 2:19:11 

quote:

Orjinalden alıntı: garfield24

metepenin yüklediği altyazı sonuç olarak işe yarıyor dimi arkadaşlar?

evet kesinlikle

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
SamirCakir

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 2:52:29 

arkadaşlar bende x type bu gün aldım ancak sesle ilgili bi takım sorunlarım var şöyleki dvd den veya ac3 ses destekli dvx lerimden tatmin edici bir ses alamadım 5+1 ses sistemim var. dvd playerın arka kısmından coaxial girişlerden 5+1 olarak bağladım tüm uydulardan tatmin edici ses alıyorum ancak bass çok düşük kalıyor tüm ayarlarına baktım ama birtürlü çözemedim. Sorun ses sisteminden değil bunu biliyorum deneyen varmı bana dvd playerın subwoofer çıkışından düşük ses geliyormuş gibi geldi. Ayrıca mp3 dinlerken dolby pro aktifken bass tatmin edici bu sorun sadece dvd veya ac3 destekli divxleri izlerken oluyor.

Cpuografi: P Celeron 433 & P Celeron 633 & Amd Athlon XP 2500+ & Pentium D 935

P D 935 3,2 Ghz@4,0 Ghz & Gigabayte 965P-DS3 F12 & A-Data Vitesta Extreme 2x1 Gb 800 mhz@1200 mhz (5-5-5-15)
& Zotac 9600gt 512 Mb Gddr3 & Skystar2D & Samsung 320Gb sata & Samsung 80Gb Pata & Samsung 2232BW 22" Lcd
& Aiwa BMZ-K1 & Creative Muvo TXFm 512MB & Senheiser CX300 Black & Cort X2 & Marshall MG15CDR & Thermaltake BigTyp 120vx &
Hp C4280 & FSP BlueStorm 2 500W & Logitech MX3200 Lazer & Linksys AG241 & Zoom X5 & K750i @ W800i & 128x64 Grafik LCD - 4 Port el yapımı fan kontrol

mehmetclk

28 Eylül 2007; 15:56:51 

Arkadaşlar kötü bir haber vereyim size benim AQUA X TYPE USB cihazım dün akşam itibariyle sizlere ömür sanırım flaşı yandı dvd izlerken filmin ortasında takıldı kaldı ve sonra ön panel göstergesi yanmaz oldu.Cihazı bugün aldığım yere servise bıraktım bakalım ne cevap verecekler çokta severek kullandığım bir cihazdı moralimi bozsada gene aynı cihazı kullanmak istiyorum son gelişmeler bu, bu sadece benim görüş ve tavsiyemdir ne kimseyi nede markayı karalamak gibi bir niyet içerisinde değilim.Servisten gelicek olan reaksiyonu bekliyorum
thall

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Eylül 2007; 19:08:03 

Merhaba Arkadaşlar,

Bende Bugün itibariyle Tahtakaleden 55YTL'ye Aqua X Type aldım

ilk işim 500gb WD My Book HDD mi bağladım ve sonuç mükemmel Optik kabloda almıştım,önceki LG 5+1 sinama sistemli DVD Player'ime bağladım sesi de ordan alıyorum... (yalnız ses ayarlarını biraz daha kurcalacağım tam verim alamadım.) şuan için başka testim olmadı, alt yazı gerçekten font küçük okunuyor ama adamı da sinir ediyor açıkcası...
Biliyorsunuz Piranha'nın ithalatçısıda tahtakalede oraya gittim ürünle birlikte yazılım atttırırım diye, fakat orada ki rıdvan yazılımlar problemli henüz tam oturmuş bi yazılım yok dedi, bende Forumlarda dostlarımızın hazırladıklarım var (mesela MeTePe) memnunlar dedim, cevap net "sen bilirsin!" Hıım birde oraya Q Type sordum chip setleri aynı mı? aynı ise onu alacağım ( görünüm daha kibar olduğundan?) dedim. Aynı dedi yazılımlar birbirine uymlu dedi. ama bana kendinden çok emin gelmedi bende Q Type almadım...

Yazılım atmalıyım şuan kaçtane yazılım var aktif hangisini yüklemeliyim değişiklikler ne olacak?
bana bunları söylerseniz çok yardımıcı olacaksınız

Neyse, şimdilik bu kadar gelişmelerle birlikteyiz artık

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
SamirCakir

Sisteme Gözat