Giriş ekranı bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor, DVD eğer tray açılırsa no disc hatası veriyor. Eski versiyon ve metepe firmware yüklü. Zar zor açıp usb den yeniden fw yükledim ama hala düzelmedi.
Aynı problemlerle karşılaşan oldu mu, sanırım disk okuyucu hatası var ama giriş ekranının da çıkmaması bir garip.
en önemli farkları içindeki chip farklılığı.ve firmware desteğinin olup olmaması.mesela son çıkan modellerde altyazının satır limitinin az olduğunu duymuştum.tabi senin dediğin modellerde var mı bilmiyorum.
hmm...bu x type hoş gibi duruyor, umarım dandik çipli olanlarından değildir, hangi site güvenilir acaba...stoklar yenidir gerçi büyük ihtimal...bi alalım aman neyse
Birolayd şunu diyebilirimki alacağın modeller içersinde benım almış oldugumm model X type olanıydı ve sorunsuz olarak kullandığım bir modeldi.Bu model iilgili olarak cok memnun kaldığımı söyleyebilirim. yanlız ben 2007 agustos ayı gıbı almıstım urunu, ve chipseti "ess phonix" idi. 2008 model X type li olan modellerin chipseti farklı oldugundan dolayı maalesef eskisi kadar başarılı değil. kullanan kişilerin şikayetlerine bakılırsa altyazı problemı ,Cd okumama gıbı problemleri olduğu gözükmektedir. Eğer 2008 PIRANHA AQUA X TYPE modellerin chipsetinin ne olduğunu öğrenmek istiyorsan teknik destek kısmına mail atmanı öneririm. Müşteri Hizmetleri: destek@piranha.web.tr