Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kanatgirer

14 Şubat 2008; 15:00:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam bende Z type var, alt yazı küçük, font ayarı yok. 750 mb lık dosyayı usb'den okuyamıyor, küçükleri okuyor. ne yapabilirim?

hidden

16 Şubat 2008; 19:21:45 

Az daha hepsiburadadan sipariş veriyordum, vazgeçtim, bu kadar strese gelemem ben! Bilgisayarda izliyoruz filimleri yetiyor.

Osmanlı Tarihi Kulübü
Gavgaada şehadetle bütün kâm alırız biz
Osmanlılarız can veririz nâm alırız biz
nsolmaz

18 Şubat 2008; 21:51:38 

Hepsiburada dan aldım. Benim elime bu cihaz bugün geçti.
NTFC harddiski Görmüyor..........
Flaş belleklerde gayet iyi okuyor...........
Altyazılarda sadece renk değiştirebiliyorsun.........
Üç yada 4 satırlık altyazıların, iki satırdan daha fazlasını göstermiyor.........

Altyazılı FİLM İZLEMEYİ seviyorsanız

Bence ......... A L M A Y I N ..............................

9. sayfadaki program ile yazılımgüncellemesi olmuyor

Alt yazı sorunu çözülmediği sürece bu cihazdan uzak durun.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 22 Şubat 2008; 0:46:36 >

SONY ERICSSON CYBER-SHOT® TOPLULUĞU
turuncum

19 Şubat 2008; 17:59:32 

Yeni alacak olanlara: forumlarda okuduğunuz aqua x type değil şimdi piyasada olan model. O modelin sorunlarını birçok kişi elele vererek çözdü. Efsaneleşen bir alet çıktı piyasaya. Ama maalesef ithalatçı firma aynı modelmiş gibi farklı bir model getirmeye başladı. Bu arada ben de geç, yani dandik modeli alanlardan biriyim (50 ye aldım 35 ytl ye veririm: isteyenler sendtocet@hotmail.com a mail atabilir)
İlgilenen arkadaşlara not: yeni modellerde ESMT diye bir çip kullanılıyor, firmware güncellemesi yapılamaması herhalde bu yüzden

nsolmaz

22 Şubat 2008; 0:49:28 

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART Yeni tip cihazı için Altyazı güncellemesi yapabilen varmı acaba.......

Dream_za

22 Şubat 2008; 17:34:55 

Beyler biraz sabır edin Pıranha diye hiç duymadığımız bir marka çıkıyor karşımıza altyapsı hazır olmamış yeni kurulan firma bu nednele sorunlar çoook yaşarız. Bir gerçek daha eğer Bir firma çıkardıysa bu özellikde bir ürün Çin taklit ülkesi olduğundan dolayı diğer firmalar daha iyisini ve özellikde çıkarır. Biraz daha sabredin almayın.

Z-A
atorbaci

23 Şubat 2008; 10:13:48 

altyazıda sorun yok.

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
deniz10

24 Şubat 2008; 0:11:05 

Arkadaşlar bende yeni aldım Piranha dvd player. Sanırım yeni olanlardan uzun altyazıların bir kısmı gözükmüyor. Bu konuda yapabileciğimiz bir şey varmı.

nsolmaz

24 Şubat 2008; 0:25:13 

quote:

Arkadaşlar bende yeni aldım Piranha dvd player. Sanırım yeni olanlardan uzun altyazıların bir kısmı gözükmüyor. Bu konuda yapabileciğimiz bir şey varmı

Katılıyorum.. Uzun altyazılarda iki satırdan sonrası görünmüyor.
Bu cihaz için yazılım üretilmesini bekliyoruz...............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 24 Şubat 2008; 8:15:45 >

egiray

24 Şubat 2008; 16:22:44 

quote:

Orjinalden alıntı: BAYMAYAN

bende de 500 gb SEAGATE 3.5" 500 GB EXT USB2.0 hardiski 200 gb ını fat32 , 300 gb ntfs olarak böldüm usb den baglayınca 2 bölündüğünü gösteriyor ama 1 ci bölüm olan ntfs ye giremiyor fat32 olan diger 200gb lık alan sorunsuz film,mp3,konserler,klipler... hepsi bir tık uzagımda çok güzel,
hardiskte dolaşırken dikkat ettim aynı formatta olanları sıralarken en son eklediğimi sona atıyor bilgisayardaki gibi sıralattırma yapabilirmiyiz (tarihe göre,türe göre.boyutuna göre,vs gibi

Bende de aynı harddisk var ama tek 500gb fat32 yaptım divx player için görmedi dosyaları. ayrıca flash disk ile denedim klasörleri falan hçi göstermiyor Acaba bendeki farklı bir versiyonu mu?

nsolmaz

25 Şubat 2008; 21:41:37 

quote:

Bende de aynı harddisk var ama tek 500gb fat32 yaptım divx player için görmedi dosyaları. ayrıca flash disk ile denedim klasörleri falan hçi göstermiyor Acaba bendeki farklı bir versiyonu mu?

Flash Disk ile harika gösteriyor. Ben Altyazısız filmlerde hiç sorun yaşamıyorum.

atorbaci

26 Şubat 2008; 19:03:58 

ya arkadaşlar bu firmwareyi neden yüklemeden konuşuyorsunuz.ya benim gibi divx canavarı biri altyazıda sorun yok diyorsa yoktur günde 3 divx film indiriyorum makiana hepsinide okuyor.forumun sayfalarıana bakın orada firmware dosyası var.eğer aqua x type modelse "sd kart ve usb okuyabilen " firmwareyi yükleyinfirmware dosyasını zip yada rardan çıkarıp flash belleğe atın takın makinaya.hepsi o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 26 Şubat 2008; 19:06:45 >

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
nsolmaz

26 Şubat 2008; 21:54:25 

quote:

ya arkadaşlar bu firmwareyi neden yüklemeden konuşuyorsunuz.ya benim gibi divx canavarı biri altyazıda sorun yok diyorsa yoktur günde 3 divx film indiriyorum makiana hepsinide okuyor.forumun sayfalarıana bakın orada firmware dosyası var.eğer aqua x type modelse "sd kart ve usb okuyabilen " firmwareyi yükleyinfirmware dosyasını zip yada rardan çıkarıp flash belleğe atın takın makinaya.hepsi o kadar.

Hangi Yazılım?????????????????????

atorbaci

26 Şubat 2008; 22:24:09