Şimdi Ara

The End is Nigh ve Abzu Epic Store'da Ücretsiz; Haftaya Conarium Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Epic Games Store bildiğiniz gibi önce ayda, sonra ise her hafta olmak üzere 1 veya 2 adet ücretsiz oyunu bizlere sunuyor. Bu hafta ücretsiz olarak edinebileceğimiz The End is Nigh ve Abzu indirmeye açıldı.
     
    12 Eylül tarihine kadar The End is Nigh ve Abzu'yu, Epic Games Launcher'dan, Epic Games Store üyeliğinize girerek ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu kütüphanenize ekledikten oyun tamamen sizin olacak.
     
    Epic Games'in 12 Eylül - 19 Eylül tarihleri arasında vereceği oyun ise Conarium. Conarium'un Epic Store üzerindeki tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Conarium, dört bilim insanını içeren sürükleyici bir hikayeyi ve bu insanların normalde doğanın "mutlak" limitleri olarak kabul ettiğimiz şeylere meydan okuma çabasını izleyen ürpertici bir Lovecraftçı oyundur. 
     




  • Epic'in ücretsiz verdiği oyunlarda yerli yapımları görecek olmak güzel. Conarium yapımcıları için de güzel olmuştur bu olay.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bizimkilerin milliyetçi damarından vuracak güzel hamle.Mount and Blade'i Epic'ten 40-50 tlye satsalar bunların hepsi döner.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geçen haftaki oyunları kaçırdım ya ha bugün ha yarın alırım diyerek offf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.