Şimdi Ara

Acer Swift 5 ve 3 yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Acer’ın ince dizüstü sınıfındaki başarılı serisi Swift, IFA 209 fuarında yenilenmiş olarak sahneye çıktı. Acer Swift 7 modelini yılın başlarında güncelleyen firma fuarda Swift 3 ve Swift 5 bilgisayarlarını da yeniledi.


    Acer Swift 5 özellikleri ve fiyatı


    Acer Swift 5 modeli 14 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 14.95mm kalınlığındaki gövdesi firmanın iddiasına göre 14 inç sınıfındaki en incesi. Ağırlığı ise sadece 990 gram.


    Ayrıca Bkz.Quadro RTX 6000 ekran kartlı ilk dizüstü Asus StudioBook One oldu

    Onuncu nesil Ice Lake işlemcilerle donatılan cihaz Core i7 modeline kadar seçenekler sunuyor. Iris Plus entegre grafikler yanında Nvidia MX250 harici ekran kartı seçeneği de mevcut. Elbette bu seçenek biraz daha kalınlık ve ağırlık ekliyor.


    16GB’a kadar LPDDR4X RAM ve 512GB’a kadar SSD seçenekleri sunacak olan ürün 12.5 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. 30 dakikalık şarj ile de 4 saatlik kullanım süresi elde edilebiliyor. Acer Swift 5 2019 modeli için 900$ başlangıç etiketi mevcut.


    Acer Swift 3 özellikleri ve fiyat


    Acer Swift 3 model de 14 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 15.95mm kalınlık değeri yine onu en ince modellerden birisi yapıyor. İşlemci, ekran kartı, RAM ve depolama seçenekleri abisi ile aynı. Fiyatı ise 700$’dan başlıyor.


     







  • Acer Swift 3 SF315 52G var. mx150 var i5 8.nesil var ama ne fayda, inanılmaz throttling oluyor. soğutması da çok zayıf

  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar ultrabook ana amaçları günlük kullanım ne şartlarda darboğaz yaşadınız ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    hocam zaten günlükte sıkıntı yaşatmıyor. ama pazarlarken içinde mx150 var diye oyun için de pazarlanıyor. ben oyun için kullanmıyorum. fakat en basit oyunda bile (cs:go, pubg mobil) daha kötü sistemlerden daha kötü performans veriyor. donanım fazlasıyla yeterli, ama çok kısa sürede inanılmaz ısınıp frekans kısıyor. forumda çok arkadaş voltaj düşürdü bunu engellemek için, zira ek fan bile çok fayda etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.