Şimdi Ara

Gears 5'in Hikaye Modundan 15 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yayıncı Microsoft ve geliştirici The Coalition, Gears 5'in hikaye modundan 15 dakikalık oynanış videosu paylaştı.

Hikaye modunda "dünya parçalanmanın eşiğinde. Swarm, Coalition'ın robot ordusunu bozarak insan şehirlerine inmeye başladı. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder."

Gears 5 Xbox One ve PC için 10 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak.  

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

• Taaa x360 döneminden kalma animasyonları değiştirselerdi çok daha iyi olurdu.
  • Yahu bi oyun serisi grafik dışında hiç mi bi gelişim göstermez arkadaş.İlk GoW ile bu oyunun arasında başka fark varmı Allah aşkına ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi ki almamışım hiç beğenmedim .

• Dünyanın en saçma muhabbeti illa gelişim göstermesi mi lazım zaten mekanikleri iyi oyunun onu koruyup hikayeyi devam ettiriyorlar işte Türkçe altyazı da var daha ne olsun
  • Gayet güzel pek bir farklılık yok gibi ufak gelişmeler var. ucuz da
  • Biraz ağır eleştirilmiş. İyi görünüyor.
  • Grafikler harika duruyor. Öte yandan gelen ön incelemelerin hepsinde, şu ana kadar çıkmış en iyi Gears oyunu deniliyor. Valla şu videoyu gördükten sonra, keşke bi Xbox'ım olsaydı diye iç geçirmiyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş attım steam'da 92 tl ye 58gblık indırmesi var

• Sevmediğim bir seri sıkıcı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sadece yapmak için yapılmış bir oyun... tadı kaçtı zaten, kimsenin gears geliyor diye heyecanlandığını sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William Munny -- 4 Eylül 2019; 14:1:48 >
  • İzlemicem spoiler yemiyelim

• Güzel duruyor da eski havası yok eskiden online oynamak için ekledigim arkadaşlar 100 kişiyse 50 si bu oyunu oynardi şimdi o havayı yakalaması zor ama benim bu oyundan umudum var güzel olmak zorunda artık ama bu microsoft ne yapacağı belli olmaz bu kadar imkanları var ama bu işi bilmiyorlar bunu anladım 13 seneden beri Xbox konsolarini lirim severimde Xbox i ama oyun işinden hiç anlamıyorlar bir daha ki nesilde iki konsol alma durumumuz olmiyacagindan ps almayı düşünüyorum

• 20 saatlik oynanış süresi doğruysa, daha geniş haritalar doğruysa gayet yeterli.

Sağlam aksiyon oyunu kıtlığı var. Şu ortamda ilaç gibi gelecektir. Tek sıkıntım, yeni karakterler gayet sıkıcı.

Evet seriye God of War gibi radikal değişimler uygulanabilirdi. Müthiş olurdu. Ama "Oynanmaz, çöp" muamelesi yapmak komik.

• Bu ve Shadow of mordor/war kadar overrated bir oyun görmedim.

• En güvendiğim inceleme mecralarına baktım. Korktuğum burada da var. Organik olmayan, doğal durmayan, keşfi olmayan mekan dizaynı.

Bölüm başlar başlamaz nereye gideceğin, düşmanın nereden geleceği, siper alacağın yer belli.

Gears 4'de de aynıydı. Puanlar hemen hemen aynı zaten. Oynanışı uzatmışlar, umarım sıkıcı olmaz. Gamepass ile bir deneyeceğiz bakalım.

Ahh ahh o Geow 1'in atmosferi, 2'nin sunumu, 3'ün hikayesi-görselleri ...

Yeni nesilde Xbox yağdırır umarım exc. furyasını. Hiç umudum yok ama...

• gayet güzel olmuş xbox yok mecbur arkadastan alıp oynanır keşke atmasferi daha dramatik yapsalardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FCKöln

Grafikler harika duruyor. Öte yandan gelen ön incelemelerin hepsinde, şu ana kadar çıkmış en iyi Gears oyunu deniliyor. Valla şu videoyu gördükten sonra, keşke bi Xbox'ım olsaydı diye iç geçirmiyor değilim.

Yılına zamanına ve jenerasyonuna göre çıkmış en iyi GeoW ilk oyundur hocam. 3. oyun bile tırı vırı kalır. Bu ne ki?
  • Pek etkilenmedim. Koşma animasyonları falan 14 yıldan kalma
  • ps4 sahipleri kudurmuş yine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.