Şimdi Ara

Sony Xperia 2'nin basın görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Japon teknoloji devi Sony, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek IFA 2019 fuarında yeni bir akıllı telefon duyuracak. Xperia 2 olarak adlandırılması beklenen cihazın Xperia 1'den daha küçük bir ekranla gelmesi bekleniyor. Son haberlere bakılırsa telefon 6.1 inç boyutunda bir ekran taşıyacak.
     
    WinFuture adlı internet sitesi merakla beklenen cihazı her açıdan gözler önüne seren yeni görseller yayınladı. Xperia 2'nin 21:9 en boy oranına sahip 6.1 inçlik sinematik ekranı FHD+ çözünürlük sunacak. Bu arada Sony resmi Instagram hesabı aracılığıyla yeni bir teaser video paylaştı.
     

    İpucu videosu da doğruladı

    Yayınlanan video IFA 2019'da tanıtılacak kompakt form faktörüne sahip yeni bir akıllı telefona işaret ediyor. Teaser, cihazın ismini göstermese de “avucunuzdaki Xperia” tabiri sayesinde daha küçük ekranlı bir telefonun yolda olduğunu anlıyoruz. Sony yeni Xperia modelini 5 Eylül tarihinde Berlin'deki IFA etkinliğinde tanıtacak.







  • Aslında tasarımı güzel ama gelmiyor ki ülkemize :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A2BAFC2B -- 3 Eylül 2019; 21:21:4 >
  • Sony Xperia™ 2 Compact geliyor demek... Alınası telefon işte.

    Xperia Compact cihazları bence mükemmel bir fikir ve şu ana kadar henüz bir dengi yok.

  • Bu sefer yapmışlar gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XA2 Ultra alacaktım, gelmedi. Xperia 10 çıktı onu alayım dedim, o da gelmedi. Sony dükkanına gittim Dubai'deki bir şirket distribütörlüğü bitmiş Avrupaya satışı durdurdular dedeler. Birkaç yere sordum onlar da Sony Türkiye'den çekildi dediler. Bunu bari Türkiye'ye getirin lütfen.

  • Tasarim olarak gercekten cok net iyi tasarimlar yapiyor sony. Absurd urunu yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony 2015 yilina girmiş, hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android piyasasında ki en uzun ömürlü cihazlar genelde sony.

  • Gün geçmiyor ki Sony tasarım anlayışından vazgeçsin. Çerçeveleri küçülmüş Xperia Z5 değil de ne bu? Delikli kamerayı geçtim motorlu sistem kullansa bile razıydı seveni. Kimse dayanıklılık konusuna yorum yapamaz çünkü oppo evet find x de yapamadığını reno da sensörler ile düşme esnasında algılama özelliği şeklinde getirdi cihazlarına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 3 Eylül 2019; 23:35:54 >
  • Son iki cenarasyondur güzel cihazlar üretiyorlar ama getiren nerde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony telefon bölümü bu yüzden batacak adamlar hâlâ alt üst çerçeve koyma derdinde

  • Kompaktı çok deli olur bunun yav.. z3 kompakt 4. senesini doldurdu hala kullanıyorum.

  • Sony o eşşek inadını sonunda nasıl olduysa kırmış ve 2 yıl önce çıkarması gereken ince çerçeveli telefonu sonunda çıkarmış. Bence çok şık, tarz bir telefon olmuş.

  • Hep Sony telefon kullanan biriyim sağlamlığı ve uzun yıllar dayanıklılığı benim için birinci kriter olmuştur ama malzemesi ve tasarımı hep üzmüştür. Nitekim arka yüzünde kolayca çizilebilen gereksiz parlak malzemeler hemen kılıf gerektirdiğinden niye yapıldığını ve ısrarını anlayamam. Bu telefonda ise neden ince ve uzun telefonlar tasarlanır bunu çözemedim henüz. Enine doğru sinematik film izlemek için mi?

  • Onur bey benim anlamadığım bir konu var neden herkes inatla Sony'nin telefonlarının çok satması derdine düşmüş? Tüm telefonlar su geçirmeme sertifikalarında geç kaldılar. Biz 7 yıl önce İstanbul boğaz turu Z ile attık. Diğr firmaların geç kaldığı o kadar çok konu var ki aşağı Sony yukarı Sony, artık bir çok teknolojide lider olduğunu kabul ediniz. Zaten telefonlarının küçük bir pazar payı var hala Apple satsın asmsung satsın kimse telefon satmasın daha fazla kazanalım diyorsunuz. Markayı karalayarak eldeki fason ürünü göklere çıkarıyorsunuz. Blackbarry, Huawei, Oppo, Vertu gibi markalar satış rekorları mı kırdı? Ferrari dünyanın en çok satan arabası mı? Yoksa Prada veya Gucci herkesin alabileceği bir marka mı? Sony bir marka ve ürettiği her ürünün yanında kendine özgü teknolojilerle geliyor. Yılardır kamera tartışıyoruz sanki telefon sadece kameradan oluşuyor gibi ama her telefonun kamerasının arkasında Sony var. Sony’nin giriş seviyesi olmayan telefonlarının yanında getirdiği özellikleri hepimiz biliyoruz. Tsarıma gelince köşeli olmasını ve hem sağında hem solunda hoparlör olmasını seviyoruz. Arkasında veya sadece altında değil.


    Sony hiçbir zaman çok satmadı ve çok satmak gibi bir derdi hiç olmadı. Sony hep telefon üretmeye devam edecek anlayan tüm özelliklerini bilen alacak. Hires Audio ve sertifikası PS4 sertifikası var. Daha bir çok sertifikası ve özellikleri var ama bazıları yok çerçeve kalın yok olmamış. 6-7-8 veya X kasalarında ne fark var acaba ? üst üste veya alt alta koyalım. Bir tuş eksik bir tuş fazla. Biz Sony'yi erkeksi ve köşeli olduğu için seviyoruz.

    Sabun gibi köşeli pembe ELMA logolu olan kadınların eline bence daha çok yakışıyor. Telefonun ince ve yuvarlak hatları oldukça şık. Apple dan ekmek yiyen bir kitle var. 2. el piyasasından iyi gelir elde ediyorlar. İşte bu tartışmaların Sony ve diğer tüm markaları yerden yere vurmalarının nedeni bunlar.

    Sony telefonları PS4 Proya bağlayıp PS4 kolu takıp oyun oynamayı seviyoruz. Ses kalitesini ve pil ömrünü seviyoruz. Sony alıp kötü telefon diyen bildiğimiz ya Samsung ya da Apple kullanıcısı. Bu işten ekmek yiyenler. Pil ömrü konusunda dünyanın en kötüsü olan markayı hala övüyorsunuz. Artık yettiniz. Günde iki defa şarj ederek, şarj aletiyle geziyor millet. Gece takıyorum sabah alıyorum akşama kadar çıkarıyor diyorlar.



    Onlar için bir Samsung ve bir Apple var gerisini karala gitsin. Ama farkında değiller Apple çinde tüm ürünlerini fason olarak Faxconn'a ürettiriyor hiç bir parçası Apple üretimi değil. Ipod, Ipad, Macbook hepsi fason. Düne kadar Samsung işlemci kullanıyorlardı. Çok üretilen ve çok üretildiği için düşük maliyetli telefonlar. Düşük çözünürlüklü ekranı, küçük bir pil ve düşük çözünürlüklü kamera. Hani kamera diyorsunuz sanki her şeymiş gibi önce 12 MP kameradan kurtulsun. Dünyanın pil ömrü konusunda en kötü markası olmaya aday. 7MP ön kamera mı kaldı? 12MP arka kamera mı? 40MP telefonlar var. Ama öve öve bitiremeyenler var. Tek söyleyecekleri ama çok kolay. Parçası ucuz ve yüksek kar getiren mağazalara bakan bir marka.


    Neredeyse tüm telefonlar Sony kamera sensörleri kullanıyor. Hatta efsane Nikon'un makinelerinde bile Sony var. Kendi ürünlerinde hep birkaç gömlek daha iyi sensor var. Keşke konu sadece kamera olsa. Hiç bir zaman görüntüden ve sesten anlamayan 4K ekran ve içerik ne bilmeyen insanların komik yorumları biz Sony kullanıcılılarının umurunda olmadı. Sanki diğer markalar hiç bozulmuyormuş gibi yazıyorlar. Patlayan telefonları, bozulan ekranları ve Apple gibi günde 2 defa şarj gerektiren telefonları biliyoruz. Biz hangi telefonu çıksa zaten donanım özelliklerini karşılaştırıyoruz. Sony’nin lider oluşu fazlasıyla can yakıyor. Sony marka ve teknolojilerinin sayısı belli değil.

    Sony'nin bazı markalara verdiği kameraların hepsi bir kaç gömlek eksik bunu da görüyoruz. Onlar 12MP Sony 23Mp bu durum yıllardır böyle. 48mp devrim niteliğinde sensorlerde üretiyor. 409600ISO değerlerine çıkan firmalar var. Apple da Samsung da hiç bir zaman rakip olarak Sony tarafından görülmedi. Çok satıyorlarsa satsınlar, üretimi çok olan bir ürün aslında ucuz olur ve marka değeri düşer. Apple kendisi üretse içim yanmaz fason telefon. Sanki tasarımda devrim mi yaptı? Bütün kasaları aynı. 6-7-8-9 diye gidiyor 😊

    Bu arada bilmeyene yazayım 4K ekran daha fazla detay demektir. Sony 2014 yılında 4K destekleyen 4K 3840x 2160 ekranı olan Z5 premium telefonu satışa çıkardı. 4k videoları ve fotoğrafları inanılmaz keskin ve detaylı gösteriyordu. İlk defa o yıllarda biz Sony kullanıcıları VR'ın ne kadar keskin olacağını gördük. Iphone kullanıcıları bu deneyimin ne demek olduğunu hala bilmiyor çünkü HD ekranlı veya Full HD ekranlı telefonları piyasada.. yani Apple Çin'de ucuza mal edip pahalı satıyor. Sony XZ Premium 4K HDR ekranlı, Sony PS4 Pro'ya bağlanıp, PS4 kolu tanıtıp hiç oyun keyfini yaşadınız mı? Ya Çinli Faxonn'da fason olarak tüm ürünlerini ürettiren Apple Iphone'a PS4 kolu bağladınız mı? biz yıllardır PS4 kolu bağlayıp PS4 den oyun oynuyoruz ayrıca başka oyunları da oynayabiliyoruz. Sony ZX2 Premium 4K ekranlı ve 4K HDR video çekebiliyor. Ses kalitesini ve sunduğu teknolojileri hepimiz yakından biliyoruz. İnanın ÖZOLED Samsung gibi beyazları gri gibi veya yeşil gibi göstermediği için bile Sony alırım. Almamızı gerektirecek o kadar çok neden var ki buraya yazmakla bitmez. Bundan 7 yıl önce suyun altında Sony ile video çektiğim günleri hatırladım neyse :) Apple da doğru dürüst kamera özellikleri bile yok. Bas çek. Sony kullanıcıları olarak tasarımlarını beğenip alıyoruz. Size ne olduğunu inanın hala anlamış değilim. Sony hiç bir zaman satacağından fazla ürün üretmez. Kampanya ürünü olup Samsung gibi TV leri mağazanın ortasına dökülmez.

    Sony nin telefonları Iphone X gibi BİM de satılmaz. Apple çok satsın diye yakında PEPSİ şişesine bağlayacaklar. Farklı ürünlerden söz ediyoruz. Siz çok satmaktan yani herkese hitap etmesinden söz ediyorsunuz. Sony'de böyle bir telefon yok üzgünüm. Belediye dağıtmış gibi herkesin elinde olamaz. Sony kullanmak zeka gerektiriyor, Sony ürün yelpazesi deneyimi gerektiriyor. Tüm telefonlarda Sony kamera var kazandığı parayı hayal bile edemezsiniz. Sony 2007 yılından beri profesyonel film sektörü için 4K OLED monitörler üretiyorlar. Sony'nin kendi telefon fabrikası var, kendine ait teknolojileri var. Apple rakip bile değil. Siz hala çok satan albüm iyidir diyorsunuz.

    Adını Nike Air Max'den alan Apple'ın Air Podların tasarımları ve ses kalitesi cidden komik. Ucuz Çin malları bile çok daha iyi. Unutmadan Apple'ın eski adı MacIntosh bile çalıntı. Asıl firmanın adı McIntosh 1949 yılında Frank McIntosh tarafından kurulmuş bir Amerikan ses firması. Araya bir A koyunca her şey oldu bitti mi? Bu arada tanıştırayım dünyanın ilk ve tek 4K OLED ekranlı telefonu Sony Xperia 1 satışta. Ben de diyorum ki cahil iyi ki Sony'den anlamıyor. Sony her zaman kalitesine göre ucuz. Diğerleri aynı donanım olmadığı halde iki katına satıyor. Sizi takipteyim, lütfen Sony'nin kullandığı teknolojileri es geçmeyiniz...





  • Çok çirkin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.