Şimdi Ara

Ubisoft Uplay+ abonelik sistemi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft Uplay+ abonelik sistemi başladı



    Video ve müzik sektöründe olduğu kadar oyun sektöründe de abonelik sistemleri öne çıkmaya başladı. Oyunu satın almak yerine dağıtımcıya belirli bir aylık ücret ödeyerek sürekli oynayabildiğiniz Hizmet olarak Yazılım adı da verilen sistemlere Ubisoft da katıldı.



    Uplay+ neler sunuyor?



    Firma geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı Uplay+ adındaki yeni oyun abonelik servisini belirli ülkelerde faaliyete geçirdi. Eylül ayı için ücret alınmayacak olan programda aylık 13 Avro ücret belirlenmiş.



    Ayrıca Bkz.Galaxy A90 5G tanıtıldı. İşte özellikleri:



    Uplay+ servisine abone olarak yaklaşık 100 civarında AAA oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca Premium versiyonlar ve ek paketler de bu fiyata dahil. Servis içerisinde herhangi bir seviye ayrımı da yok. Assassin's Creed serisi, Tom Clancy's serisi gibi pek çok popüler yapım servise dahil.



    Uplay+ servisine abone olmak isteyenler ilk etapta kredi kartı doğrulaması için 1 Avro çekim vererek sonrasında geri alacaklar. 1 Ekim tarihinde de ilk ücret kartınızdan tahsil edilecek. Şimdilik ülkemizde servis kullanıma açık değil.



     




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/258866/ubisofts-uplay-goes-live-september-month-free







  • ip değiştirerek 7tl ye bir ay üyelik aldım sırf anno 1800 için aldım ama baya iyi oyunlar mevcut üstelik dlclerde dahil.

  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Ödeme yöntemi olarak neyi seçtiniz? Ayrıca kredi kartı ile ödediyseniz, kredi kartınız türkiye bankalarından birine mi ait?

  • " Şimdilik ülkemizde servis kullanıma açık değil. "

  • iş bankası visa ile ödeme yaptım( 1 euro). süreli sanal kredi kartı kullandım muhtemelen geri ödeme alamayacağım ama o kadar parayıda alsınlar.

  • Aldım. Bakalım 1 ay deneyelim sararsa üye olarak kalırım. Anno 1800'ü göremedim. Yok herhalde.

    Ubisoft Uplay+ abonelik sistemi başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Aldım. Bakalım 1 ay deneyelim sararsa üye olarak kalırım. Anno 1800'ü göremedim. Yok herhalde.

    her oyun her ülkede yok linki düzenleyerek (örneğin it-uk-us) diğer oyunlarada erişebilirsiniz. mevcut oyunlarhttps://news.ubisoft.com/en-us/article/352769/Full-List-of-Games-Coming-To-Uplay-Plus-Revealed

    italyada anno 1800 mevcut
    https://store.ubi.com/it/uplayplus/gameshttps://store.ubi.com/uk/uplayplus/gameshttps://store.ubi.com/us/uplayplus/games/?lang=en_US




  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. İstediğim oyunları buldum zaten. Anno 1800, Almanya'nın store'una 1 hafta sonra gelecekmiş. O arada Far Cry New Dawn'a biraz bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.