Şimdi Ara

PEGI, NBA 2K20'nin Neden Kumar Olarak İşaretlenmediğini Açıkladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    6 Eylül 2019 tarihinde çıkacak olan NBA 2K serisinin bu yıl çıkacak oyunu NBA 2K20 geçtiğimiz günlerde paylaşılan videolardan ve bilgilerden sonra büyük bir tartışmaya yol açtı. Oyunun My Team modunun içinde kumar oynandığını hep birlikte gördük. Bu olayların üstüne derecelendirme şirketi olan PEGI'nin bu oyunu kumar olarak derecelendirmesi beklenirken böyle bir şey yapmadılar. Tepki çeken bu karardan sonra PEGI, durumla ilgili açıklamalarda bulundu.
     
    PEGI’nin söylediğine göre, NBA 2K20'nin My Team modundaki mini oyunlar, kumarın geleneksel tanımına uymuyor. Bu oyunlar, oyuncuları kumara teşvik etmiyor ya da nasıl kumar oynanacağını öğretmiyor. Oluşan tartışmalara karşılık PEGI, bu kararı alırken sadece fragmanı izleyerek değerlendirmediklerini söyledi.
     
    NBA 2K20 6 Eylül'de; PlayStation 4, PC, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek, oyuna ait diğer bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     








  • Karşıda rakip olmayınca istediğin gibi at koşturuyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EA, NBA Live'ı Frostbite'a bi' geçirse de sallasa şunun tahtını. Ama maalesef yeni nesil konsolları bekleyeceğiz bunun için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.