Şimdi Ara

Daha Fazla Witcher ve Cyberpunk Oyunu Göreceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    2015 yılında Witcher 3: Wild Hunt ile güvenimizi ve sevgimizi kazanan, 2020 yılının en çok beklenen oyunlarından Cyberpunk 2077'yi geliştirmekte olan CD Projekt Red firması önümüzdeki yıllarda daha fazla Witcher ve Cyberpunk göreceğimizin müjdesini verdi. CD Projekt Red firmasının son açıklamasına göre, CD Projekt Red önümüzdeki dönemde "dual-franchise" modeline geçiyor. Bu demek oluyor ki daha fazla Witcher ve Cyberpunk göreceğiz. 
     
    Geçtiğimiz günlerde CD Projekt Red'in paylaştığı mali raporlarda The Witcher serisinden oldukça büyük kar edildiği açıkça görülüyor. Cyberpunk 2077'nin ön siparişleri ise oldukça güzel ilerliyormuş. CD Projekt Red'in bu kararı almasında; geçtiğimiz gün haberini yaptığımız gibi, The Witcher 3'ün geçtiğimiz senenin ilk yarısına göre bu yıl daha fazla satmış olması bu kararı almış olmasını olumlu yönde etkilemiş olabilir.
     
    Umarız her sene devamı gelen ve yeni oyuna bir şey katmayan seriler gibi olmaz ve Cyberpunk ve Witcher serisini oynamaya uzun yıllar devam ederiz. Cyberpunk 2077; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. 
     




  • Her zaman yeni bir witcher oyununa açığım umarım kendi karakterimizi oluşturabiliriz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ps5 için 4/5 yıl sabırla bekliyecez çıkması için grafik olarak bizi marsa kadar uçursunlar :D oynanış senaryo zaten harika oluyor bu firmanın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Witcheri hala oynuyorum cyberpunk ta ondan aşağı kalmaz muhtemelen ne diyelim, allah cd projekt red ten razı olsun böyle kaliteli yapimlarda gördük sayelerinde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sevindirici değil resmen coşturucu bir haber.Birbirinin kopyası leş oyunlar, battle royale furyasının arasında süper haber.Tüm bunların yanında keşke gwent'i de eline yüzüne bakılır düzgün hale getirselerdi.İki satıra inip garip güreba bir oyuna döndüğünden beri oynamıyorum.Gerçekten tadı tuzu kalmadı.
  • Yeni bir haber var. Cyberpunk 2077'de TPS arasahneler silinmiş hepsi FPS ye çevrilmiş.
    https://n4g.com/news/2290283/third-person-cutscenes-removed-from-cyberpunk-2077-all-cutscenes-to-be-first-person
  • "Dual-franchise" modelini de açıklasaydınız keşke. Ne demek yani "dual-franchise"? Stüdyosunun CDPR olmadığı Witcher ve Cyberpunk oyunları ile mi karşılaşacağız?

    Niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu acaba? Mesela oyuncularda bir Witcher 4 beklentisi var mıydı? Hele adamlar "Witcher 3 son oyun olacak" dedikten sonra kimsede böyle bir beklenti geliştiğini hatırlamıyorum. Witcher evrenine ait olmayan bir hikayeyi Witcher evrenine devam hikayesi olarak yedirmeye çalışmak sıkıntılı bir işlem; benim kaygım da bundan dolayı.
  • İyi hoş bi haber de, Witcher nasıl devam edecek? Seri çok güzel bir şekilde sona erdi "Geralt" için, umarım başka karaktere hayat veririz.
  • Ben çoğu kişinin aksine deus ex serisi hayranı biri olarak özellikle human revoluation hayranı biri olarak cyberpunk'ın yayınlanan videosuna bayıldım. Witcher hastası biri olarak ta bu 2 IP beni uçurur yani.
  • Witcher için güzel haber lakin.. Kurban olsunlar bi ilk cyberpunk'ın çıkaydı, göreydik ne ayar ve siz bu işi ne ayarda becerebiliyorsunuz.. Ona göre gelecek planı yapılsaydı keşke.
  • Çıksın çıksın adamlar işini iyi yapıyor. İnşallah Telltale gibi aç gözlülük yapmadan bu güzel çizgilerini korurlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dual-franchise'den kasıt dizi, film, cizgi roman, figür oyuncak, tişört vs olaylarına girişilmesi mi? Çünkü günümüz franchise kavramı böyle işliyor.
  • Millet de seviniyor lan :D size assasin creed serisi gibi suyu çıkarılmış oyun serisi lazım değil mi? Hiçbir şeyi tadında bırakmak istemiyorsunuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    "Dual-franchise" modelini de açıklasaydınız keşke. Ne demek yani "dual-franchise"? Stüdyosunun CDPR olmadığı Witcher ve Cyberpunk oyunları ile mi karşılaşacağız?

    Niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu acaba? Mesela oyuncularda bir Witcher 4 beklentisi var mıydı? Hele adamlar "Witcher 3 son oyun olacak" dedikten sonra kimsede böyle bir beklenti geliştiğini hatırlamıyorum. Witcher evrenine ait olmayan bir hikayeyi Witcher evrenine devam hikayesi olarak yedirmeye çalışmak sıkıntılı bir işlem; benim kaygım da bundan dolayı.
    Hocam, Witcher 3 son Witcher oyunu olacak demediler.Witcher üçlemesinin son oyunu ve Geralt'ın hikayesinin kesin sonu olacak dediler.

    Adam Kicinski ile yapılan röportajda demiş ki

    "İlk üç Witcher oyunu bir üçlemeydi, yani bir sonraki oyuna basitçe 'Witcher 4' diyemeyiz.Bu tabii ki Witcher dünyasını terkedeceğimiz anlamına gelmez"

    "Witcher, şirketimizin gelecek faaliyetlerini üzerine kurduğumuz iki seriden birisidir.Ama bugün maalesef daha fazla şey söyleyemem"

    Kaynak :https://www.gamesradar.com/the-witcher-4-release-date/
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, ben yanlış anlamışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.