Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 14 Dakikalık Oynanış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için Gamescom 2019'da basına gösterilen oynanış demosundan 14 dakikalık düzenlenmiş oynanış görüntüsü paylaştı.
     
    Video Cyberpunk 2077'nin yaratıcı kararları hakkında fikir vermeye çalışıyor ve oyunun geçeceği şehir Night City'nin bölgelerinden biri olan Pacifica ve oyun stilleri hakkında çeşitli bilgiler içeriyor.
     
    Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

    Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  








  • Şu oyuna bile çamur atanlar cyberpunk, open world rpg, birkaç oyun önersin de gönlümüz gözümüz şenlensin. Bekliyorum önerilerinizi.

    Oyunu kapalı kapılar ardında oynayan tüm herkes müthiş bir şey oldugunu, hayatlarında böyle bir şey görmediklerini belirtiyorlar. Yani CDPR ya bütün medyayı satın almış ya da cidden dedikleri gibi bir oyun var ortada.
    Deus ex adlı serinin çok daha gelişmiş hali işte. Bu oyun oynanırsa gizlilik, hackleme üzerinden gider. Solo modunu casual oyuncuları kaybetmemek için koymuşlar ama aksiyon doom’un yanında çok tırt duruyor. Daha önce de dedim. Witcher 3’teki gibi aksiyon arayanlar hayal kırıklığına uğrayabilir diye. Herkese hitap etmeyeceği videodan belli oldu zaten. Ayrıca diğer BscMisafirine çok katılıyorum. Cringe oldum chate bakarken tiyatro modundan full moda almak zorunda kaldım yayını.
    Görseller, animasyonlar ve aksiyon zayıf duruyor. Bu durum fps kamera açısı nedeniyle, olduğundan çok daha rahatsız edici görünüyor. Oyunun şu haliyle witcher 3'ün verdiği heyecanı yakalaması zor gibi. Umarım iyi bir oyunla karşımıza çıkarlar. Bence beklentiyi çok yükseltmemekte fayda var.
    konsollar eski adamlar napsın diyenlere rdr2yi falan görmesek inancaz.cgi görüntüler de değil eski videolarını açın izleyin kör değilseniz grafiklerin baya baya downgrade yediğini görürsünüz sadece görsellikte değil animasyonlar oyunun mekanikleri bildiğin kötü duruyor bi dying light 2 ye bak bi buna bak.5 senedir geliştiriliyor bu oyun,yok cinsiyeti kaldırdık yok erkeklere meme ekliyebileceksiniz gibi saçma sapan sjw'lere oynayan şeylerle uğraşacaklarına oturup adam gibi oyun mekaniği üzerinde çalışsalardı.goty olcakmış buna anca gülünür deus ex mankid divided kadar olsun öpün başınıza koyun
  • 15 dakika nedir ya? 1 sene bekledik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aga bekliyoz. Ne olur hayal kırıklığı olma. Sinking Control elimde patladı ve büyük ihtimal Bloodlines 2 de o ayar olacak. Bari sen şahlandır şu pre-order evrenimi.. Wild Hunt'a başka DLC gelmemesinin hakkını ver, çiçekler açsın şu konuda herkesin kalbine gir.. Ulan ya :( :)
  • o değilde twitch'deki yandaki yorumlar da dünya geneli iq seviyesini gösteriyor bize :D
  • Genel kitleye hitap edecek gibi görünmüyor yani witcher 3 kadar satamaz isede onun kadar kaliteli bir oyun gibi duruyor ayrıca biraz kontroller garip ve vuruş hissi tam oturmamış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tatmin edici degildi. 15 dakikanin zaten 5 dakikasi adamin konusmasi zaten. Bu Oyunun basin satin almayacak biz alacagiz bir turlu anlayamadilar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pek etkilenmedim dying light 2 daha çok etkiledi beni bu oyundan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha ne olsun? Gösterilenler gayet iyi. Oyunun çıkışına olan süreyi de düşünürsek yine çok sağlam bir sonuçla karşılaşacağız.

    En büyük ve doğal rakibi Deus Ex. Oynanış açısından benzer başarıya ulaşmış gibi. Bir de CP'ın açık dünya olduğunu düşünürsek asıl ayrıştıkları nokta orası olacak. Acaba açık dünyası ne kadar etkileyici ve tekrardan ne derece kaçınılmış? Ana senaryoda (ki Deus Ex açık ara en çok sevdiğim IP'lerden biri) iyi kalite tuttururlarsa bu iş tamamdır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bence eksik daha 6 ay var ama geliştirilmesi lazım silah sıkma ve johny silver cok kötü
  • çok kesik kesik olmuş oynanış görüntüleri, bir şey anlamak zor oldu. bir sahneye tam odaklanıp etrafa bakmaya başlıyorum başka mekana geçiyor. daha düz ve yormayan bir oynanış videosu beklerdim. genel olarak güzel duruyor ama hemen peşin bir yargıya varmamak lazım.umarım patlamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun bence bayagi bi overrated. Sanirim bunda yapimcisinin ve witcher 3 un basarisinin etkisi buyuk. Bilmiyorum belkide bana pek hitap eden bir yapim degildir ama bide su videoda fps yerlerde surunuyordu gorsellerde bir tuhaflik var ayrica acayip bir sey yani insan su sekilde oyunu gostermeye utanir.
  • Deus ex adlı serinin çok daha gelişmiş hali işte. Bu oyun oynanırsa gizlilik, hackleme üzerinden gider. Solo modunu casual oyuncuları kaybetmemek için koymuşlar ama aksiyon doom’un yanında çok tırt duruyor. Daha önce de dedim. Witcher 3’teki gibi aksiyon arayanlar hayal kırıklığına uğrayabilir diye. Herkese hitap etmeyeceği videodan belli oldu zaten. Ayrıca diğer BscMisafirine çok katılıyorum. Cringe oldum chate bakarken tiyatro modundan full moda almak zorunda kaldım yayını.
  • Görseller, animasyonlar ve aksiyon zayıf duruyor. Bu durum fps kamera açısı nedeniyle, olduğundan çok daha rahatsız edici görünüyor. Oyunun şu haliyle witcher 3'ün verdiği heyecanı yakalaması zor gibi. Umarım iyi bir oyunla karşımıza çıkarlar. Bence beklentiyi çok yükseltmemekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde dünya üzerinde oyunu beğenen tek kişi benim..
  • Gamescom da yayınlanan exclusive 40 dakikalık videonun kesilmiş kısa hali, bu sene tümünü yayınlamamışlar nedense o yüzden kopuk ve kesik gelmiş birçok kişiye.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Su oyuna bile laf edenler gercek hayatta ne oynuyorsunuz.
  • Beğenilerimize uygundur.En az 2000 yılında çıkan Deus Ex kadar efsane bir oyun geliyor.Şu büyük şirketler,ajanlar,komplolar beni çok heyecanlandırdı.
  • Grafikler downgrade yemiş keanu reevesin modellemesi 2009dan kalmış gibi.bu haliyle beni tatmin etmedi çok hypeladılar patlar bu geçmiş olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.