Şimdi Ara

Wolfenstein: Youngblood, 1.0.5 sürümü yamayla daha kolay hale getirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wolfenstein: Youngblood, 1.0.5 sürümü yamayla daha kolay hale getirildi

    Wolfenstein:Youngblood’ı henüz oynamaya başladıysanız, oyunda karşılaştığınız bölüm sonu Nazilerinin oldukça zorlayıcı olduğunu fark etmişsinizdir.

    Zaman zaman oyunculara öfke krizleri yaşatabilecek bu durumun farkında olan Bethesda, yeni yayınlanan 1.0.5 yamasıyla oyuna bir nebze de olsa denge getirmeyi amaçlıyor. Uzun bir değişiklik listesine sahip olan yamayla ilgili en dikkat çeken nokta ise bölüm sonu canavarlarının güçlerinin azaltılmış olması. Defalarca isabet almasına rağmen ölmeyi reddeden Naziler, yeni güncellemeyle artık daha kolay lokma haline gelecekler.

    Yamayla ilgili dikkat çeken diğer hususlar ise bölüm sonu savaşlarına kayıt noktaları eklenmesi, silahların gücünün artırılması ve etrafta daha çok cephane bulunması olarak sıralanabilir.

    Wolfenstein: Youngblood, 1.0.5 sürümü yamayla daha kolay hale getirildi

    PC için indirilebilir durumda bulunan yama, PS4 ve Xbox One için önümüzdeki hafta yayınlanacak. Eğer oyunun Switch sürümüne sahipseniz 1.0.4 ve 1.0.5 sürüm yamalarına aynı anda indirebileceksiniz. Ancak Switch için yayınlanacak yamalar ili ilgili net bir tarih paylaşılmamış.








  • Defalarca isabet almasina ragmen olmeyi rededen naziler guzel bir tespit :)

  • 1993 te 80286 pc de 640 kb RAM ile ilk versiyonun oynamıştım, "bölüm sonu canavarı" şişko nazi kadınlardı, unutamadığım oyunlardan biridir. Hey gidi günler...

  • büyük yapımcılar + ruhsuz oyunlar = PUBG LITE,Apex Legend,vsvs....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.