Şimdi Ara

Ninja Adidas İle Partnerlik Anlaşması Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Geçtiğimiz haftalarda artık sadece Mixer üzerinden yayın yapacağını açıklayan Ninja adıyla tanınan 28 yaşındaki Richard Tyler Blevins, Adidas ile anlaşma yaptığını bir video ile açıkladı.

    Geçen haftalarda, artık Twitch üzerinden canlı yayın yapmayacağını, sadece Microsoft'un sahibi olduğu Mixer adlı platformda canlı yayın yapacağını açıklayan Ninja birkaç gün önce 500.000 aboneyi geçmişti ki daha 1 hafta bitmeden 1.000.000 aboneye ulaşmıştı. Mixer üzerinden ilk yaptığı yayında ortalama 75.000 izleyicisi olan Ninja bu izleyici sayısıyla Twitch'teki ortalamasını neredeyse ikiye katlamıştı. Fakat ne gariptir ki Twitch bu durumdan fazla etkilenmemişti. Twitch'in haftalık izleyici sayısı neredeyse aynı kalmıştı.
    Bu ay Ninja için gerçekten iyi geçiyor olmalı ki bu güzel olayların üstüne şimdi de Adidas'la partnerlik anlaşması yaptı. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Bu adamı bu kadar özel kılan nedir? Niye bu adama özel haber yapıyorsunuz ara sıra? Yok şunu yaptı yok bunu yaptı? Cidden meraktan soruyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Özel kılan birşey yok doğru zamanda doğru yerde idi yani şans evet yeteneği de var oyunlarda ama twitch'de görebilceğiniz gibi bir çok kişi de var o yetenek ama şans buna vurdu. Ve açıkçası yapması gerekeni yapıyor şansı varken, hiç hoşlanmasam da kızamıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aman çok yetenek her gün topluma yön veren fikirler üretip gençlerin birey olmasında katkı sağlar en büyük yeteneği ölü kedi gibi çığlık atmak birde mouse erken basmak bu çöp ünlü olmasa bir şey kaybedilmez olsa hiç bir şey fark etmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinyağ -- 28 Ağustos 2019; 23:25:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.