Şimdi Ara

Realme XT modelinin ilk resmi görseli paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, kısa bir süre önce dörtlü kamera kurulumlarıyla dikkat çeken Realme 5 ve Realme 5 Pro modellerini tanıtmıştı. Lansman sırasında ise şirket Realme XT adlı bir modeli daha kısa bir süre içinde kullanıcılarla buşuşturacağını açıklamış ancak detay vermemişti. Bugün ise cihazın ilk resmi görseli paylaşıldı.
     

    Realme 5 modelleriyle benzeşiyor

    Şirketin pazarlama müdürü Xu Qi Chase, Realme XT akıllı telefon modelinin ilk resmi tanıtımını yaptı. Paylaşılan görselde cihazın dikey olarak konumlandırılmış dört kamereya sahip olduğu ve tıpkı geçtiğimiz hafta tanıtılan Realme 5 serisiyle aynı tasarımda olduğu dikkat çekiyor. Yayınlanan görseldeki cihazın renginin ise Snow White (kar beyazı) olarak adlandırıldığını söyleyelim.
    Cihazın arka panelinde eksik olan tek şeyin bir parmak izi tarayıcı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gelen haberler Realme XT'nin ekranın altına gömülü bir parmak izi sensörüyle geleceği yönünde. Bu da cihazın OLED ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. Akıllı telefonun 64 MP'lik kamerası ise Samsung'un en son ISOCELL Bright GW1 sensörüyle donatılmış ve ultra geniş açı, makro lens ve derinlik sensörü ile birlikte geliyor. Cihazın diğer özellikleri, tanıtım tarihi ve fiyatlandırması ise henüz belli değil.
      



  • 855'li modelden haber yok mu? :)

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:41:26 >
  • ÜLkemize gelmeyen telefon modelleri niyeyse hiç ilgimi çekmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.