Şimdi Ara

Blair Witch'i 5-6 Saat Aralığında Bitirebilirseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Yayıncılığını Lionsgate Games'in, geliştiriciliğini ise Bloober Team'in yaptığı, esinlendiği 1999 yapımı sinema filmiyle aynı ismi taşıyan Blair Witch'ten bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda E3 2019 sunumunda duyurulan oyundan Gamescom 2019'da hikaye fragmanı paylaşılmıştı.
     
    Gamepressure'ın haberine göre, yapımcı firma oyunu oynamış ve 5-6 saat aralığında bitirmiş. Yani oyunu korkmadan düzgün bir şekilde oynayabilirsek 5-6 saat aralığında bitirebiliriz. Oyunun oynanış süresi ksa gelmiş olabilir ancak birçok farklı sonuyla oyun tekrar oynanabilirliğe sahip.
     
    Blair Witch, Xbox One ve PC için 30 Ağustos 2019'da piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve hikaye fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Blair Witch, Blair Cadısı filmini temel alan birinci şahıs hikaye odaklı psikolojik korku oyunudur.
    Yıl 1996. Burkittsville, Maryland yakınlarındaki Black Hills ormanında genç bir çocuk kayboldu. Sorunlu bir geçmişe sahip eski polis memuru Ellis olarak arama ekibine katıldınız. Sıradan bir soruşturma olarak başlayan olay; korkularınız ve Blair Cadısı ile yüzleşeceğiniz bitmeyen bir kabusa dönüşecektir.

     




  • Çok uzunmuş. Biraz daha kısaltsalarmış.
  • Atmosfer olarak muhteşem gözüküyor. Oynanışta iyi gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çok uzunmuş. Biraz daha kısaltsalarmış.


    Hocam bomboş ve kendini tekrar eden 10-12 saat yerine ben razıyım 5-6 saate.
  • 55Tllik oyun bence iyidir
  • alıp almamakta kararsızım .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chris92

    alıp almamakta kararsızım .


    Bekle, incelemelere göre al.
  • Oyunların çok uzun olması gerekmiyor zaten. Ben hatta çoğu hikayeli oyunun yarısında bunalıp ne zaman bitecek moduna giriyorum. Az olsun öz olsun doyurucu olsun daha mantıklı. İnsan ömrü kısa, zaman değerli. insan pc-konsol başında 30-40 saat ekrana bakmamalı bence. 30-40 saat dediğime de bakmayın saçma sapan yan görevlerle oyuncuyu oyalama taktiği çoğu. 15 saatlik oyunu 30 saat yapıyorlar vayy ne uzun oyun ne güzel diyoruz kendi kendimize. Not:tabi witcher 3 gibi efso yapımlara değil bu lafım. Onlar 200 saatte olsa değer zaman ayırmaya :)
  • Yine filmlerinde olduğu gibi blair cadısını göremeden sonuna geleceğimiz bir yapım daha.
  • Gamepass ile bedava xbox farkı ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun sonu baştan belli... aynı filmlerdeki gibi ölücez ya da açık uçlu karamsar biticek. aksi mümkün değil. ve bu durumda oyunu kısıtlıyor kanımca. bu yüzden uzun olmasının da çok bir mantığı yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tam istedigim gibi bi olay ya. Gamepassle beles bir oyun, hos bir hikaye ve tadini kacirmadan bitiyor. Cok takip edemedim ama listemdeki oyunlardan biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun uzunluğundan ne bekliyoruz? God Of War'ı bitirdim geçen müthiç bir 25 saat deneyim yaşattı bana. Sonrasında Uncharted 4'ü bitirdim 15 saat sürdü ama bana God Of War'dan çok daha kısa geldi. Bunun sebebi birinin mücadeleci oyun diğerinin sinematik bir oyun olmasıydı diye düşünüyorum.

    HellBlade: Senua's Sacrifice'ı oynayanlarınız vardır. Oyun 5-6 saat sürüyordu ama ben aynen God Of War'daki gibi anın tadını çıkara çıkara 3 gün oynamıştım verdiğim paraya da değmişti sanki bana 30 saat oynamışım hissini de yansıtmıştı. Yani oyunu oynarken yanımızdan akıp geçerse, sürekli bir koşturma halimiz varsa gerçekten kısa geliyor. Arada bir soluklanmamıza izin vermesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.