Şimdi Ara

TCL gelecek yıl iki katlanabilir akıllı telefon çıkarmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yılın başlarında Samsung ve Huawei ilk katlanabilir akıllı telefon modellerini duyurmuşlardı. LG ve Motorola gibi şirketler de bu yönde çalışmalar yaparken bu markaları Çinli teknoloji şirket TCL'de takip ediyor.
     

    Biri dikey, diğeri yatay katlanabilecek

    TCL, 2019 yılının başlarında düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'nde kendi katlanabilir akıllı telefon prototipini tanıtmıştı. Çinli üreticinin bu katlanabilir akıllı telefonu Alcatel veya BlackBerry markası adı altında piyasaya sürme planları vardı. Ancak ortaya çıkan yeni belgelere göre TCL önümüzdeki yıl kendi markası adı altında iki katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
    Gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanan cihazlardan biri, Huawei ve Samsung'un katlanabilir telefonları gibi yatay olarak katlanabilecek ve üç arka kamera kurulumuna sahip olacak. TCL'nin ikinci katlanabilir telefonu ise Motorola RAZR modeline benzeyecek ve dikey olarak katlanan bir ekrana sahip olacak. İki kamera ile gelmesi beklenen bu modelin ise 1.300 euro fiyat etiketinin olacağı iddia ediliyor.
      







  • Deneme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar iğrenç tasarımlarla samsung, huawei markaları altında bile satamaz ki alcatel, blackberry gibi çöp markalar altında hiç şansı yok.
  • yatay katlanan telefondan ziyade katlanabilir tablet havasi veriyor zira goruldugu kadariyla on panelde herhangi bir ekran yok... diger cihaz da eski kapakli telefonlarin modern versiyonu gibi duruyor...
  • Katlanır telefon şaçmalığına son versin firmalar. Bu maya tutmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.