Şimdi Ara

GTA IV PS3 (ÇIKTI!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
8.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resmi PS3 topiği olsun ilk gta 4 topiklerindendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 25 Ağustos 2008; 0:40:18 >

• Röportajdan özet geçeyim..

-Karakterimizin adı Niko Bellic
    -Oyun 2007 yılında geçecek.
    -Oyunda uçak kullanılanmayacakmış
    -Multiplayer'ı olacakmış
    -Oyun içinde özgürlük heykelinin adı mutluluk heykeli olacakmış
    -Oyunda Brooklyn'in ismi Broker Manhattan'ın ismi Algonquin, Quenn'in ismi Dukes, The Bronx'un ismi Bohan ve New Jersey ise Alderney olarak geçecek
    -Oyun içinde her arabaya öyle dalaınamayacakmış.Arabaların kapıları kilitli olacakmış ve niko ileindeki birşeyle camı kırıp kilidi içerden açacakmış.
    -Oyunda cep telefonunun bir çok işlevi olacakmış telefon rehberimiz ve adresleri kayıt edebilecekmişiz.İstediğimiz birine ulaşmak için onu telefon ile arayabilecekmişiz.
    -Oyun başlarken sadece bir kez yükleme yapacakmış, şehrin başka bi tarafına geçerken yükleme ekranı yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 1 Mayıs 2007; 22:24:46 >
  • Cidden tom cruise musun? hehehe
  • Abi bu oyun bomba olacak ya sabırsızlıkla bekliyoruz valla ailecek bu oyunun delisiyiz.
  •  GTA IV PS3 (ÇIKTI!!!)

YENİ JENERASYON DİYE ÖNÜMÜZE SUNDUKARI SAFSAFATAN BAŞKA ŞEY DEĞİL...
    Kimi kandırıyorlar?
  • 1000'lerce farklı karekter yapmaya kalkarsa ne olucak peki bir de onu düşün? O zaman oyunu daha fazla beklemek zorunda kalırdın. Oyunu oynarken bu kadar detaya inmeye gerek yok oyun güzelse zaten böyle şeylere dikkat bile etmezsin.
  • Nasıl dikkat etmem ya!? Şurada fotoğrafta aynı insanlardan tam 5 tane var. 10 metrelik alanda 5 tane! Böyleyse yandık. Midemiz bulanır aynı karakteri pataklamaktan. Olmuyor ya! Yeni jenerasyon diyorlar bir de...
    Bu mu yani? Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çoookkk!!! Ne bekliyorduk, ne bulduk ya!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 PS4 KUTULU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok ilginç aynı kişi lerden yapacaklarına farklı adamlar yapmak zormu? En azından aynı caddede yanyana bulundurma.

Resimler çok güzel. Oyun bu şekli ile baya güzel olacak gibi.
  • 3 boyutlu üye, nasılsın hacu böyle bir nick alman gerek aslında (ciddiyim)

Fake To Fake diye

Aramızda görmekten memnunuz

-

Screenshot değilde, Scan deseydin daha mantıklı olurdu, çünkü SCAN' lerden birşey anlaşılmaz- ki zaten SS' lerden de pek birşey anlaşılmıyor, ancak SS' ler Scanlerden daha kaliteli gösteriyor- Yani Scan diye deeğiştirmeni öneriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

3 boyutlu üye, nasılsın hacu böyle bir nick alman gerek aslında (ciddiyim)

Fake To Fake diye

Aramızda görmekten memnunuz

-

Screenshot değilde, Scan deseydin daha mantıklı olurdu, çünkü SCAN' lerden birşey anlaşılmaz- ki zaten SS' lerden de pek birşey anlaşılmıyor, ancak SS' ler Scanlerden daha kaliteli gösteriyor- Yani Scan diye deeğiştirmeni öneriyorum

Selam Otacon. Bana mı dedin değiştir diye? Konuyu açan ben değilim ki...

Neyse bu arada oyun böyleye kötü bence. Bir de şimdiye kadar farkettinz mi? Hiç gündüz resmi yayınlanmadı oyunun. Yani var da, böyle GT SA' da ki gibi okyanusta uçarke ufukta gördüğümüz o gündüz durumu yok. Hep bir koyukoyu, karanlıkımsı grafikler... Hep akşamüstü fotoğrafları gibi...

Vat da hel!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 boyutlu üye -- 1 Mayıs 2007; 23:31:42 >

• güzel bir oyun olacakbu arada fake arkadaş ısrarla istenmediği yerde
  • Herşeye rağmen GTA olacak ya. Olaya eğlence yönünden bakmalıyız. Grafik beklememeliyiz o kadar. Ki görüntüler de bunu gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Herşeye rağmen GTA olacak ya. Olaya eğlence yönünden bakmalıyız. Grafik beklememeliyiz o kadar. Ki görüntüler de bunu gösteriyor.

hocam grafiklerin hakkını yemeyin bence çok iyi görünüyor ki resimlere de aldanmamak gerekir...
  • quote:

Herşeye rağmen GTA olacak ya. Olaya eğlence yönünden bakmalıyız. Grafik beklememeliyiz o kadar. Ki görüntüler de bunu gösteriyor.

Fake you
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

Fake you

Gökhan abi bu lafına bitiyorum

• quote:

quote:

Fake you

arkadaş ısrarla ben değilim diyor,gerçi benim derse yine banlanacak ve yine başka bir kayıtla girecek..yapılabilecek bir şey yok

• Açıkcası 3boyutlu güzel bir noktaya değinmiş. Karekter tasarımları eski nesil mantık ile yazılmış olduğunu görüyoruz eğer bu şekilde gelirse oyun. Yani grafiksel olarak süslenmiş bol bol ekran kartlarına yüklenilmiş ışık efektleri ile donatılmış bir oyun yeni nesil olamaz bence. Yeni nesil fark yaratmalı sadece grafiklerde bol ışık bol renk hardcore oyunculari kesmemeli.

Ben fizik kuralları, grafik, ve yapay zekanın eski nesillerdeki gibi olmaması taraftarıyım fakat yapımcılar grafik kısmı haricinde yenilik getiremiyor sanki. (büyük farklar lazım ama bir anda olamayacağı da açık daha fazla oyun daha fazla üretim gerekecek sanki. )
  • quote:

quote:

Fake you

komiser kolombo
  • Yanlız karakterin tipine bakılırsa isim Hamza olmalıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Yanlız karakterin tipine bakılırsa isim Hamza olmalıymış

bencede
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.