Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note 10+ için üç boyutlu tarama uygulaması yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ToF sensörler derinlik algılama konusunda telefonlara önemli yetenekler kazandırıyor. Samsung da bunu üç boyutlu tarama yapmak amacıyla kullanmaya karar vermiş. 3D Scanner ismindeki uygulama, firmanın mağazasında yerini aldı. Samsung Galaxy Note 10+ sahipleri uygulamayı indirip deneyebiliyorlar.

    Farklı modeller de destekliyor olabilir


    Henüz elimizde net bir bilgi olmasa da Samsung Galaxy S10 5G ve Galaxy A80 modellerinin de 3D ToF sensöre sahip olduğunu biliyoruz. Yani uygulamayı bu cihazların sahipleri de büyük ihtimalle Galaxy Store üzerinden indirebilirler.



    Uygulamayı yükledikten sonra herhangi bir nesnenin üç boyutlu taramasını yapabilirsiniz. Nesnenin her açından görüntülerini çekerek tarama işlemi tamamlanıyor. Taramayı tamamladıktan sonra GIF veya farklı formatlarda nesneyi kaydetmeniz mümkün.


    Ayrıca Bkz.Üç kameralı OnePlus 7T böyle görünecek

    3D Scanner uygulamasını bu bağlantı üzerinden indirebilirsiniz. Bazı bölgelerden erişimin şimdilik kısıtlı olduğunu eklemekte fayda var. Ancak Galaxy Note 10+’ın 70 ülkede satılmaya başladığını düşündüğümüzde, bu uygulama da yakında her bölgede açılacaktır.








  • Gif veya farklı formatlar denmişte, asıl diğer formatlar önemli, .obj şansı var mı? .c4d var mı? Asıl o zaman süper olur. Low poly bile olsa 3d obje olarak almak işi çok değiştirir.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    STL verelim :)

  • Günaydın sony xz1den beri destekliyor .obj olarak geç olsun güç olmasın ne diyeyim

  • 11 bin tl yi 3 boyutlu elimde tutmayı tercih ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.